Molim bez svadja,svak ima drukčiji ukus i drukčiji odnos prema stvarima......da se nadovezem,moja priča oko naturpijane 70-ke je neslavno završila zbog doticnog haca,no nema veze,krenuo sam u nabavku sp180 makine na kojoj će biti napravljen light tuning jer za sada nemam volje ulagati da bude extremno.....dakle,meni je styling na prvom mjestu,da sve bude pic ili neka ide u smeće,predugo se "igram" sa roxom,ubrzo će tome doći kraj...dakle,plan je za sada staviti sp180 makinu,već sam našao jednu i mislim da ću je uzet i onda se bacamo na posao sastavljanja....jbg,šta je tu je,bas sam ono bio 100 % na kraju na 70-kom i majmun usere
bit će uglavnom u lijepoj našoj još jedan rox bb orijentiran uglavnom na full styling.....
Ovdje većinom novci igraju ulogu,ali koliko mangi ima šta imaju novaca ko blata i pokupuju sve,ali dzaba kada dostini skuteri lice na neukusno slozene,onda ne pomaže ni fabrizi ni cristofolini ni ništa,omjer izmedju novca i znanja=50:50
Edit:pardon zbog nekih "nepismenih" izraza,ajfon me nervira sa njegovim glupim T9 rjecnikom