Evo napokon riješio struju i sada radi sve ok,ali počeli novi problemi sa karburatorom malo radi malo ne radi,i večeras ga napokon uštelao i idem probat đir motor ide ko kuga vidio je rene pustio sam ga u dimu s mirisom jagode i malo kasnije još se malo igrao s iglama u karbu i idem probat motor odvaja,temperatura 65 do 70 i kada odjednom bo i ugasi se gledam wtf šta je sada,kada one nema benge hahahha,dignem sic kada mrak na oči nema gljivegas u auto tražiti gljivu,nađem ju par kilometara dalje,ali gumenog nastavka od 90 stupnjeva nigdje bog zna di je to odletilo,naravno gljiva sjebana pala je između kotača i bloka,iskreno neznam ali taj dio ceste je uklet tu mi je bila ispala kurbla,pred neki dan pukao zadnji blatobran zato ga sada nisam imao i sada otpala gljiva,više tamo ne idem i gotovo.....
Stavio sam i novo wingbell zvono i malo mi se bolje ponaša nego ono stage6.
Večeras sam raskopao prijenose i skidam ovaj 25% duži jer nemam s njime nikakav start i za mali test stavljam serijalu kroz par tjedana naručujem si ako bude na lageru, malossi primar 15%,novu gljivu još neznam koju,hrpu potrošnog materijala jer non stop neš sitno treba i možda innerrotor najviše me jebu svjetla cheers
Sutra ima za čistiti prednji kraj pun je mušica hehhe