Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
Pa ovaj skuter je složen većinom da zadrži što više orginal look,mogal sam ja preraditi plastike napraviti čuda,ali ne želim to,mogal sam staviti i neki bjesni kit gore,ali ne želim želim da baš bude ovakav,pa makar nepoštelan jer ovaj scoot nije za vožnju,on je za gledanje,ja sam želio takav scooter i složio sam ga,a i ovo je samo dokaz da se u HR može složiti kvalitetan scoot i drago mi je da me kolega luka iz dubrovnika slijedi i da neću jedini imati kplt style sređen scoot i volio bi jednog dana da ja i on odemo negdje izvan hr pokazat te scootere,i moji planovi sa roxom još nisu gotovi jer želim još par dorada šta se tiče poliranih dijelova želim to sve kromirati i novo farbanje jer ima par točkica na koje ja ludi šta će potvrditi i frx a ni ne vide se,ali patim od savršenog jbg......... :icon_thumright:
pralas:
meni definitivno medu 2 najljepsa roxa u hr...svaka cast! ;D
PROOF:
--- Citat: black-rox - 13 Travanj, 2010, 02:25:43 ---Pa ovaj skuter je složen većinom da zadrži što više orginal look,mogal sam ja preraditi plastike napraviti čuda,ali ne želim to,mogal sam staviti i neki bjesni kit gore,ali ne želim želim da baš bude ovakav,pa makar nepoštelan jer ovaj scoot nije za vožnju,on je za gledanje,ja sam želio takav scooter i složio sam ga,a i ovo je samo dokaz da se u HR može složiti kvalitetan scoot i drago mi je da me kolega luka iz dubrovnika slijedi i da neću jedini imati kplt style sređen scoot i volio bi jednog dana da ja i on odemo negdje izvan hr pokazat te scootere,i moji planovi sa roxom još nisu gotovi jer želim još par dorada šta se tiče poliranih dijelova želim to sve kromirati i novo farbanje jer ima par točkica na koje ja ludi šta će potvrditi i frx a ni ne vide se,ali patim od savršenog jbg......... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a sta je onaj isusov bijeli rox?
Nero:
uzivajte...
black-rox:
--- Citat: PROOF - 13 Travanj, 2010, 14:57:53 ---a sta je onaj isusov bijeli rox?
--- Kraj citata ---
Pa ono baš i nije style,tamo se nije išlo do kraja,ko ča smo išli ja i luka,tamo je jedino kit jači i to je to,ostalo nije nešto da je sad extra ulagano,kao u moj i u ovaj od luke :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju