Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (72/90) > >>

BoLT3K:

--- Citat: black-rox - 13 Travanj, 2010, 17:00:08 ---Pa ono baš i nije style,tamo se nije išlo do kraja,ko ča smo išli ja i luka,tamo je jedino kit jači i to je to,ostalo nije nešto da je sad extra ulagano,kao u moj i u ovaj od luke :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A roost i seletra ?  :dontknow:
A olaksane i jebeno balansirane felge ?  :dontknow:

black-rox:

--- Citat: BoLT3K - 13 Travanj, 2010, 21:39:12 ---A roost i seletra ?  :dontknow:
A olaksane i jebeno balansirane felge ?  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Kuiš ono nije style scoot,a seletra i roost najmanji problem kupiti :icon_thumright:

BoLT3K:
A izvinin, zbunilo me ono tvoje pominjanje jaceg kita. Jedino sto je na onom skuteru posebno su one felge i rep. Iako je skuter stvarno lijep  :toothy11:

black-rox:

--- Citat: BoLT3K - 13 Travanj, 2010, 22:05:06 ---A izvinin, zbunilo me ono tvoje pominjanje jaceg kita. Jedino sto je na onom skuteru posebno su one felge i rep. Iako je skuter stvarno lijep  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Ma ništa scooter je super,samo nije style to je nešto više kao zip :icon_thumright:

White:

--- Citat: Nero - 13 Travanj, 2010, 00:22:50 ---White, probaj sam slozit takav skuter pa ces vidit koliko ti treba volje, novaca i vremena samo da nabavis dijelove.. Nakon toga shvatis da ti pol toga nije plug n play i da sve moras doradjivat, nakon toga shvatis da ti ti dijelovi medjusobno bas i ne sjedaju jer je sve na knap, onda skuzis da nisi dobro spojio, onda upalis skuter i opet nije poštelan, i kad sve to prodjes onda tek počenš uvidjat kakav ti je zapravo skuter,...jer badave plastika, kroma i ostalih ukrasa ako ti motor ne radi kako treba.. Podrska blacku sto je jedan od rijetkih u hr sa tako kompletnim i kvalitetnim skuterom kakav bi posramio i vecinu inozemnih.

--- Kraj citata ---

novac pokrece svijet,ako imas novac mozes to napraviti,btw ja nikada nebih napituro 70cc pa da svakih par sto km moram skidat makinu i gledat jel sve jos uvijek na svome mjestu :thefinger:,truda ima ali meni se nesviđa i amen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju