Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (70/90) > >>

Iwo SR Tuono:
nije mu to bila namjera al je tako ispalo  :toothy12: :toothy12:

mislim u aeroxa je utrpano para para i još para i truda brdo...al šta kad to više nije skuter za svaki dan neg show mašina a meni svaki projekt koji izlazi iz okvira svakodnevne upotrebe skutera je vrijedan divljenja ali besmislen

pralas:
pa dobro white,nemo tako...trba imati truda para i volje da bi se takav skut napravio! :jerk:treba znati to sve sam i sloziti!!! :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Travanj, 2010, 18:49:17 ---nije mu to bila namjera al je tako ispalo  :toothy12: :toothy12:

mislim u aeroxa je utrpano para para i još para i truda brdo...al šta kad to više nije skuter za svaki dan neg show mašina a meni svaki projekt koji izlazi iz okvira svakodnevne upotrebe skutera je vrijedan divljenja ali besmislen

--- Kraj citata ---
Pa ivo ja ću ti reć ovako meni su čak draži sp i zip jer to su ono motori za svaki dan uživaš u vožnji dok je rox style i to kad god sjedneš ideš s nekim strahom oće puknut koja plastika po ovim našim divnim cestama,oće se sjebat polish,oće se ogrebat neš tako da ono malo je to zajebano,a ovaj withe,evo ja ću kupiti opet sve ove iste dijelove i roxa,a ti dođi kod mene i sve mi to povidaj kad je tako jednostavno,jer stvarno rado bi volel imat još jednoga :icon_thumright:

pralas:
potpis :icon_thumright:black rox,nije to samo kupiti i staviti treba tu imati jako puno znanja,novaca a i vremena ulozenog!!! :icon_thumright:

Nero:
White, probaj sam slozit takav skuter pa ces vidit koliko ti treba volje, novaca i vremena samo da nabavis dijelove.. Nakon toga shvatis da ti pol toga nije plug n play i da sve moras doradjivat, nakon toga shvatis da ti ti dijelovi medjusobno bas i ne sjedaju jer je sve na knap, onda skuzis da nisi dobro spojio, onda upalis skuter i opet nije poštelan, i kad sve to prodjes onda tek počenš uvidjat kakav ti je zapravo skuter,...jer badave plastika, kroma i ostalih ukrasa ako ti motor ne radi kako treba.. Podrska blacku sto je jedan od rijetkih u hr sa tako kompletnim i kvalitetnim skuterom kakav bi posramio i vecinu inozemnih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju