Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
black-rox:
--- Citat: robert - 05 Lipanj, 2009, 13:14:05 ---da ti nije taj reduktor negdje u kadu odletio? jest da je skoro nemoguće al postoji minimalna šansa.
--- Kraj citata ---
Ma pao je sa filterom između kotača i bloka,a sad bog zna di je odletio on filter sam jedva našal,ja mislim da ću sada sve počet dotezat na tom motoru ko sivonja :icon_thumright:
robert:
pa postoji ono srednječvrsti osigurač za šerafe od loctite. to ja koristim za sve moguće i nemoguće šerafe.
od tada ni jedan šeraf nije popustio.
Pupo:
--- Citat: robert - 05 Lipanj, 2009, 13:21:31 ---pa postoji ono srednječvrsti osigurač za šerafe od loctite. to ja koristim za sve moguće i nemoguće šerafe.
od tada ni jedan šeraf nije popustio.
--- Kraj citata ---
Nema potrebe sve mazat lohtajtom, prekontolirat malo jel sve dobro stegnuto i garantiram da se neće otpustiti nijedan šaraf na skuteru. Pogotovo jer je pola šarafa zašarafljeno u aluminij koji "zagrize" s vremenom. Nemoram ni spominjati kako mala tuba dođe skoro 60kn (iako je sad dok kupi gljivu i prirubnicu otići će više para nego na lohtajt).
Inače rox je strava. Sviđa mi se zadnji amortizer, to neki posebni ili je klasični princip ali je "obučen"?
black-rox:
--- Citat: Area51 - 05 Lipanj, 2009, 13:52:58 ---Nema potrebe sve mazat lohtajtom, prekontolirat malo jel sve dobro stegnuto i garantiram da se neće otpustiti nijedan šaraf na skuteru. Pogotovo jer je pola šarafa zašarafljeno u aluminij koji "zagrize" s vremenom. Nemoram ni spominjati kako mala tuba dođe skoro 60kn (iako je sad dok kupi gljivu i prirubnicu otići će više para nego na lohtajt).
Inače rox je strava. Sviđa mi se zadnji amortizer, to neki posebni ili je klasični princip ali je "obučen"?
--- Kraj citata ---
Zadnji amortizer ti je Fournales imaš na njemu ventil na kojeg pumpaš zrak i određuješ tvrdoću,a i što je mekši to je niži :icon_thumright:
andy:
Aj tu onda napiši blak ono kaj sam te pito na pm, kad mi već ne odgovaraš :icon_tongue: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju