Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (59/90) > >>

gokiSP:
dobro da je samo gljivu poteglo...meni je kotac potego karb jer isto nisam imao blatobrana i iskasapio ga u 100 komada  :icon_biggrin:

black-rox:

--- Citat: andy - 05 Lipanj, 2009, 15:55:18 ---Aj tu onda napiši blak ono kaj sam te pito na pm, kad mi već ne odgovaraš  :icon_tongue: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Sada vidim pm večeras ću sve pogledat pa ti odgovorim :icon_thumright:

black-rox:
Nešto me cijelo vrijeme kopkalo i nije mi dao vrag mira govorilo mi da malo pogledam karburator na motoru,i oko 2 ujutro spustim se u garažu
rastavim karb,kad ono imam šta vidjet sve puno kamenčića sitnih i blata,skinem usis u usisu stoji kamenčić,i šta drugo nema šanse da to tako palim,ajmo antifriz van mašina dole s motora i skidaj glavu i cilindar,kada sam skinuo olakšanje nema nigdje oštećenja poa mi kamen sa srca,sutra ću dobro isprati karter s benzinom i propuhati ga i sve složiti natrag i kresnuti beštiju,a sada idem na spavanje sutra će biti i slika.

aeroxtuning:
mozda i bolje da ti se nes dogodilo,onda bi pao neki mhr big bore na roxa :D

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 08 Lipanj, 2009, 12:09:35 ---mozda i bolje da ti se nes dogodilo,onda bi pao neki mhr big bore na roxa :D

--- Kraj citata ---
A neznam trenutno nebi previše je obaveza da idem još to sada slagat nije to samo plug&play,olakšanje mi je bilo kada sam videl da nije ništa oštećeno i da nema unutra kamenčića da je samo malo u usisu bilo još ću sad malo isprat karter,pa sve ponovno zatvoriti,čak sam se razmišljao da izbušim klip di prolazi preko mosta,jer to nisam zadnji puta napravio,ali nekako mi se čini da neću ni sada neda mi se s time zezat sada,jer moram što prije to sklopiti i staviti sa strane,čeka me već dobar poslić runner vx convert na vxr :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju