Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (57/90) > >>

aeroxtuning:
zvijer...di ti je puko blatobran....ja imam mtkt i bio mi je puko isto di i tebi

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Lipanj, 2009, 10:22:09 ---zvijer...di ti je puko blatobran....ja imam mtkt i bio mi je puko isto di i tebi

--- Kraj citata ---
Pukal je na onome nosaču kod auspuha

aeroxtuning:
da.....ovako,ja sam poravnao to lagano i probusio dvije male rupice i onda je blatobran pofarban ponovo i stavit cu limic mali koji se na blatobranu drzi sa 2 nitne i taj ce limic jos imati rupu kroz koju prolazi saraf od auspuha koji se usarafljuje na blok,znaci gornji saraf

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 05 Lipanj, 2009, 11:19:07 ---da.....ovako,ja sam poravnao to lagano i probusio dvije male rupice i onda je blatobran pofarban ponovo i stavit cu limic mali koji se na blatobranu drzi sa 2 nitne i taj ce limic jos imati rupu kroz koju prolazi saraf od auspuha koji se usarafljuje na blok,znaci gornji saraf

--- Kraj citata ---
Ma i ja ću nešto tako iskemijat,a lud lud sam da je bio blatobran gore nebi bilo ništa,evo maloprije sam tražio onu redukciju od 90 stupnjeva i nula bodova bog zna di je to odletilo,jedva sam i filter našao,i klasika odme na scooter attack da ću to naručiti nema na lageru,sada ću staviti onaj mali od S6 za privrmeno dok nešto ne iskemijam ili ne nabavim tu gumu,od jebenih vibracija svaki đir nešto pukne ispadne već gubim volju s time to je rupa bez dna stalno pita pare i samo pare skup je to sport,ali ko voli nek izvoli........

robert:
da ti nije taj reduktor negdje u kadu odletio? jest da je skoro nemoguće al postoji minimalna šansa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju