Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (56/90) > >>

vpucko:
neznam sta to kod vas,,, al eo kad je vani bilo oko 30 stupnjeva meni temp nije isla preko 70 zuti cdi i zakrenuti namotaji...
killer imam od malagutija

doritos:
blago tebi vpucko, meni se zna pregrijavati jer kiler mi je ispod nogu i sve plastike ,oklopi okolo i nema bas neki protok zraka...planiram ventilator ugraditi i bok...valjda bude ok radilo i hladilo :)

black-rox:

--- Citat: vpucko - 25 Svibanj, 2009, 00:37:25 ---neznam sta to kod vas,,, al eo kad je vani bilo oko 30 stupnjeva meni temp nije isla preko 70 zuti cdi i zakrenuti namotaji...
killer imam od malagutija

--- Kraj citata ---
Ma i kod mene je bolje kada nema prednje plastike tebi je killer vjerovatno vani pa se bolje hladi,i taj žuti cdi vidi mi se da je puno bolji od crvenoga,jer mene ovaj crveni non stop jebe,ne radi mi na njega motor nikako,jebala me benga to sam promjenio radio je super pa je počel opet jebat i jedino kako radi dobro i ide dobro je kajla od crvenoga okrenuta na ranije i orginalni cdi,s tom kombinacijom leti,ali to opet ne valja jer se brzo digne temperatura sutra ako ulovim vremena ću lijepo izbušiti na paljenju i malo to naštelat već mi ga je pun rac prijenosi naštelani roline su sada 3,8 grama crvena centralna opruga,crvene na kvačilu napete na 3 crtice karb naštelan još samo to paljenje srediti,nabavio sam i drugo jer mi je ovo sumljivo neš sere zadnje vrijeme malo radi malo ne prekida :icon_thumright:

black-rox:
Evo napokon riješio struju i sada radi sve ok,ali počeli novi problemi sa karburatorom malo radi malo ne radi,i večeras ga napokon uštelao i idem probat đir motor ide ko kuga vidio je rene pustio sam ga u dimu s mirisom jagode i malo kasnije još se malo igrao s iglama u karbu i idem probat motor odvaja,temperatura 65 do 70 i kada odjednom bo i ugasi se gledam wtf šta je sada,kada one nema benge hahahha,dignem sic kada mrak na oči nema gljivegas u auto tražiti gljivu,nađem ju par kilometara dalje,ali gumenog nastavka od 90 stupnjeva nigdje bog zna di je to odletilo,naravno gljiva sjebana pala je između kotača i bloka,iskreno neznam ali taj dio ceste je uklet tu mi je bila ispala kurbla,pred neki dan pukao zadnji blatobran zato ga sada nisam imao i sada otpala gljiva,više tamo ne idem i gotovo.....
Stavio sam i novo wingbell zvono i malo mi se bolje ponaša nego ono stage6.
Večeras sam raskopao prijenose i skidam ovaj 25% duži jer nemam s njime nikakav start i za mali test stavljam serijalu kroz par tjedana naručujem si ako bude na lageru, malossi primar 15%,novu gljivu još neznam koju,hrpu potrošnog materijala jer non stop neš sitno treba i možda innerrotor najviše me jebu svjetla cheers

Sutra ima za čistiti prednji kraj pun je mušica hehhe

Crazy Kuree:
ovo je definitivno najljepši aerox na balkanu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju