Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (55/90) > >>

area mf:
sve je to ljepo i krasno al to je kratkotrajno...

hac:

--- Citat: ---niš idem ga danas probat kresnut izluditi ću s tom strujom jebe li ga jebe
--- Kraj citata ---

crveni topov cdi ti je ok do nekih 11 trpm,iznad toga počinje brljat........iznad tih 11-11,5 trpm paljenje previše ide u retard i diže temp

black-rox:

--- Citat: hac - 24 Svibanj, 2009, 15:10:48 ---crveni topov cdi ti je ok do nekih 11 trpm,iznad toga počinje brljat........iznad tih 11-11,5 trpm paljenje previše ide u retard i diže temp

--- Kraj citata ---
Sad imam serijski sa kajlicom od topa po njemu motor ide duplo bolje,ali se temperatura još brže digne,ali neš me paljenje jebe užasno zadnje dane sad će mi frend donest drugo pa da probam prekida non stop,neće biti druge nego ušparat za jedan inner rotor  :icon_thumright:

hac:
ta topova je shift kajla od crvenog cdi?     ak si ju ostavio u advance kao za crveni cdi sad ti je struja previše advance sa standard cdi.....tu kajlu u kombinaciji sa ori cdi trebaš kontra okrenut da bi paljenje radilo ok na večim rpm......ovako ti je paljenje previše u advance i to se obićno manifestira brzim dizanjem temp i pregrijavanjem

black-rox:

--- Citat: hac - 24 Svibanj, 2009, 15:31:17 ---ta topova je shift kajla od crvenog cdi?     ak si ju ostavio u advance kao za crveni cdi sad ti je struja previše advance sa standard cdi.....tu kajlu u kombinaciji sa ori cdi trebaš kontra okrenut da bi paljenje radilo ok na večim rpm......ovako ti je paljenje previše u advance i to se obićno manifestira brzim dizanjem temp i pregrijavanjem

--- Kraj citata ---
Slažem se s tobom imam kajlu od crvenog cdi-a na serijskom i temperatura se jako brzo digne,evo našal sam i uzrok kvara zašto nije htio upaliti,izvrsni benzin sa euro petrola smrdi po alkoholu izvadio sam ga van ulio novi sa adria oil i iz prve upalio :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju