Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
dino gp1:
Vidio sam te danas kod čavjanke na roxu, skuter je predobar :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: dino gp1 - 23 Svibanj, 2009, 18:58:13 ---Vidio sam te danas kod čavjanke na roxu, skuter je predobar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hehehe šta nisi mahal da stanem,malo kasnije mi je umrl,pa je proradil pa opet umrl,drkelji me struja malo radi malo ne sad je počeo srat i na serijski cdi,sutra moram vidjet ako ko ima bobinu i paljenje za posuditi pa da probam jer jedino to još more biti u kur*u dođe mi da ga zapalim,i morat ću staviti još jedan killer ili neki veći od ispred danas temperatura došla do 90 to mi se nikako ne sviđa,navačer je super 70 do 75,a po danu nikako ispod 80 i danas prvi puta 90 blaženi base kit malo doradiš ubodeš ni ne grije se ni niš pali vozi :icon_thumright:
gumy:
ti imaš original hladnjak? meni se tpr-roost grijao do 90 al to je bilo na preko 35c i forsiranje na najjače...
black-rox:
--- Citat: gumy - 24 Svibanj, 2009, 04:04:04 ---ti imaš original hladnjak? meni se tpr-roost grijao do 90 al to je bilo na preko 35c i forsiranje na najjače...
--- Kraj citata ---
Da orginal hladnjak imam taj tpr je isti ko s6 ma iskreno ne sviđa mi se tih 90 nikako to gori kada je 90 i slaboije počne vuć i sve do 80 radi idealno,niš idem ga danas probat kresnut izluditi ću s tom strujom jebe li ga jebe :hello:
Pupo:
Dobar video, rox lijepo poteže samo mi se nikako nesviđa zvuk u pozadini, tj. zvuk prijenosa. Zvuči kao da će se svaki tren nešto razletjeti iako nemora značiti. Uglavnom rox je strava :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju