Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (6/90) > >>

dino_sk:

--- Citat: black-rox - 21 Prosinac, 2008, 22:38:33 ---
--- Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 22:21:54 ---predobar projekt ,a kad sam vidio na black scooters koliko je ulozeno u roxa doslo mi da placem  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
A da za te pare sam mogal imat novi z750,ali ipak mi je ovo draže :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa da ,nema do zvuka 2T ,kad ga zavrti na 10000+ rpm-a s gljivom gore  :toothy3: :toothy3:

black-rox:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 22:53:12 ---istina, to ni bog dragi nebi uglancao ako je skuter u svakodnevnoj vožnji! u biti sam jako sretan sa ovim mojim rješenjem:

--- Kraj citata ---
Ova tvoja kombinacija felgi ko šta ti imaš je super i da idem raditi bilo šta drugo samo bi rub radio :icon_thumright:

robert:
rub nisam polirao saamo ogrebotine pošlajfao i na kraju kompletno sa bezbojnim lakom! ali ova zadnja felga što je došla iz rijeke je bila sa najmanje 15 slojeva farbe pofarbana pa čak i penzlom! na nju je otišlo 1,5 konzerve desola da to sve skinem i očistim! :toothy10:

dino gp1:
Svaka čast majstore :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:

aeroxtuning:
ovaj project pratim vec dosta dugo,tu su neprospavane moje i black-roxove noci :D neke informacije sam samo ja znao i sta se sve radilo ne mozete vjerovat,kupi novi neki dio danas i poslije 15 dana ne valja vise,znaci ne uklapa se,i koliko puta tako,sve dok nije dosao do savrsene kombinacije koju mozete vidjeti :D sto se tice black-roxa,to je kod njega sve islo lagano,sve se islo napraviti kako treba da bi bilo sve na svom mjestu,on bi bio na kompu do 2 ujutro,a u 2 i 15 je posao u garazu radit oko roxa i to bezbroj puta.vjerujte mi na rijec,ne trebate imat samo lovu za napravit ovakav project,najbitnija je volja...golemi je trud ulozen u ovaj project.ja sam osobno ocaran ovim scootom tako da sam krenuo black-roxovim stopama sto se tice stylinga,a poslije ljeta cu ako Bog da nabaciti neki puno jaci setup.UVIJEK MOZE BOLJE,ALI MISLIM DA OVO NE MOZE  :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju