Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (7/90) > >>

robert:

--- Citat: aeroxtuning - 21 Prosinac, 2008, 23:12:27 ---ovaj project pratim vec dosta dugo,tu su neprospavane moje i black-roxove noci :D neke informacije sam samo ja znao i sta se sve radilo ne mozete vjerovat,kupi novi neki dio danas i poslije 15 dana ne valja vise,znaci ne uklapa se,i koliko puta tako,sve dok nije dosao do savrsene kombinacije koju mozete vidjeti :D sto se tice black-roxa,to je kod njega sve islo lagano,sve se islo napraviti kako treba da bi bilo sve na svom mjestu,on bi bio na kompu do 2 ujutro,a u 2 i 15 je posao u garazu radit oko roxa i to bezbroj puta.vjerujte mi na rijec,ne trebate imat samo lovu za napravit ovakav project,najbitnija je volja...golemi je trud ulozen u ovaj project.ja sam osobno ocaran ovim scootom tako da sam krenuo black-roxovim stopama sto se tice stylinga,a poslije ljeta cu ako Bog da nabaciti neki puno jaci setup.UVIJEK MOZE BOLJE,ALI MISLIM DA OVO NE MOZE  :o

--- Kraj citata ---
to je živa istina! da nema snjega po gorskom kotaru sutra bi sjeo na lunu i pravac do black roxa da vidim tu mašinu!

black-rox:
Luka hvala šta da kažem ti znaš puno toga i sve šta si napisal istina je,a šta da kažem uvijek može bolje,ja sam htio da motor ne mjenja puno izgled da zadrži ono svoje,a da izgleda super tako da sam sjedio pred kompom noćima pa u garaži kemijal pa onda naručil neki komad stavio ga sve super,kupim drugi neki i sad mi se to ne uklapa pa opet kemijaj i tako u nedogled,a mašina ov je početak za nju imam još velike planove a to je big bore za sad će ovo poslužiti ja mislim da je sasvim dovoljno za početak,ja sam ti rekjal samo polako i ti ćeš dogurat do ovoga volja je najbitnija :icon_thumright:

master_o_fight:
super projekt :happy3:

gokiSP:
ma majstore svaka cast... mislim da sam ti vec reko da je rox jeben :icon_thumright:

dino gp1:
Moram jednom doći vidjeti roxa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju