Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (5/90) > >>

greenlite:
Čekao sam kad će taj skut biti u projektima na ovom forumu... Posebno mi se sviđa kaj si otvorio topic gotovo kad je projekt završen pa da ne moram listati 40 stranica... stvarno rox složen sa stilom... Velika buš konkurencija na scooterfestu u Sloveniji druge godine... Al ti ipak nešto fali na tom roxu a to je keislerova stražnja felga ;D.... :notworthy:

black-rox:

--- Citat: greenlite - 21 Prosinac, 2008, 22:40:30 ---Čekao sam kad će taj skut biti u projektima na ovom forumu... Posebno mi se sviđa kaj si otvorio topic gotovo kad je projekt završen pa da ne moram listati 40 stranica... stvarno rox složen sa stilom... Velika buš konkurencija na scooterfestu u Sloveniji druge godine... Al ti ipak nešto fali na tom roxu a to je keislerova stražnja felga ;D.... :notworthy:

--- Kraj citata ---
Ta felga me kopkala mjesecima da li ju uzet ili ne i na kraju za sada odlučio ne ali u daljnjem projektu je i ona u planu vilice od stage6 sam probal nisu bile niš posebno tako da sam ostal na ovim serijskim,a ja volim da sve bude na prvoj stranici i da je pregledno :icon_thumright:

robert:
da, fakat kiesler felga bi bila super! zašto ih ima samo za zadnji kotač? nigdje nisam našao kromiranu prednju felgu za roxa!

black-rox:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 22:45:30 ---da, fakat kiesler felga bi bila super! zašto ih ima samo za zadnji kotač? nigdje nisam našao kromiranu prednju felgu za roxa!

--- Kraj citata ---
Ta felga je širine 5 a najgore mi je kad se sjetim da to još treba polirat opet ajme ne i motor se s time jako loše vozi ta felga je jako dobra za drag utrke :icon_thumright:

robert:
istina, to ni bog dragi nebi uglancao ako je skuter u svakodnevnoj vožnji! u biti sam jako sretan sa ovim mojim rješenjem:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju