Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)
...:::Masla:::...:
imaš moj blagoslov ,stvarno uloženo puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun qrac truda i love i stvarno savršeno izgleda,nemam riječi :wav: :sign188: :wav:
black-rox:
--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 22:14:29 ---e da nije moje ljenosti onda bi to mogao i ja polirati! :icon_biggrin:
sad si mi dao ideju kako bušiti deklo! nadam se da ću imati između božića i nove godine mjesta u garaži pa da sredim neke stvari!
--- Kraj citata ---
Znači ona rupa ispred i nema neku funkciju,ona iza di je zvono ima veliku tuda mu ulazi zrak,a iza izlazi na ove otvore iza zvona :icon_thumright:
dino_sk:
predobar projekt ,a kad sam vidio na black scooters koliko je ulozeno u roxa doslo mi da placem :laughing7: :laughing7:
robert:
--- Citat: black-rox - 21 Prosinac, 2008, 22:18:42 ---
--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 22:14:29 ---e da nije moje ljenosti onda bi to mogao i ja polirati! :icon_biggrin:
sad si mi dao ideju kako bušiti deklo! nadam se da ću imati između božića i nove godine mjesta u garaži pa da sredim neke stvari!
--- Kraj citata ---
Znači ona rupa ispred i nema neku funkciju,ona iza di je zvono ima veliku tuda mu ulazi zrak,a iza izlazi na ove otvore iza zvona :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma znam, samo što je kod mene kromirano pa moram pažljivo raditi! ja neću rezati kao ti nego bušiti rupe, mislim da će 7mm biti dovoljno ako ima dosta rupa!
black-rox:
--- Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 22:21:54 ---predobar projekt ,a kad sam vidio na black scooters koliko je ulozeno u roxa doslo mi da placem :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
A da za te pare sam mogal imat novi z750,ali ipak mi je ovo draže :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju