Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project black-rox (SLIKE NA 8 STRANICI)

<< < (3/90) > >>

te-te-ac:
projekt je stvarno svaka cast

para, vremena i volje u tome ima vise nego vode u dravi

picaboca je da bude  :headbang:

jebeno samo kud bas crna boja  :icon_biggrin:

black-rox:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 21:57:04 ---
--- Citat: black-rox - 21 Prosinac, 2008, 21:50:03 ---Hvala,za sada sam uložio 2godine i 6 mjeseci truda u ovaj motor,a mislim ić još dalje ovo je ono šta sam htio ali bit će tu još par preinaka,a felge više nikad nebi ovo radio to me je ubilo najviše ko to počne ni sam nezna u šta se upušta :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja sam počeo bio svoje felge polirati ali sam brže odustao nego što sam počeo! ovo si fakat predobro napravio!

--- Kraj citata ---
Hvala kolega ali vjeruj mi kad mi neko kaže to ću ja u par dana napraviti ja se samo nasmijem i kažem mu moš se misliti jer to sam i ja rekal kad sam krenuo ajde još poklopac varia i pumpe to ide vilice ono a felge sex živi i jedini najkvalitetniji aluminij koji ima najbolji sjaj i najduže deži da ne potamni su vilice felge su jako teške za održavat meni se usrala zadnja od mješavine benge i ulja i sad moram opet polirat tako da je to muka živa..

robert:

--- Citat: te-te-ac - 21 Prosinac, 2008, 21:59:50 ---projekt je stvarno svaka cast

para, vremena i volje u tome ima vise nego vode u dravi

picaboca je da bude  :headbang:

jebeno samo kud bas crna boja  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
zato što je crno najbolja i najljepša boja za ovakav skuter!
@black-rox:
ja si rađe kupim kromirani deklo nego poliram! previše vremena ode na to! sad si moram nabaviti nove ručke jer su moje u totalnoj komi!

black-rox:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 22:06:37 ---

--- Kraj citata ---
zato što je crno najbolja i najljepša boja za ovakav skuter!
@black-rox:
ja si rađe kupim kromirani deklo nego poliram! previše vremena ode na to! sad si moram nabaviti nove ručke jer su moje u totalnoj komi!

[/quote]
E da lakše ga je kupiti i još je lijepši jer je chrom i lakše se održava,ali ja sam hio da to bude dijelo mojih ruku,i to mi je prvo šta sam napravio nisam ni mislio tada da ću se upustiti da i felge idem :toothy11:

robert:
e da nije moje ljenosti onda bi to mogao i ja polirati! :icon_biggrin:
sad si mi dao ideju kako bušiti deklo! nadam se da ću imati između božića i nove godine mjesta u garaži pa da sredim neke stvari!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju