Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (11/48) > >>

dino gp1:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Prosinac, 2008, 00:23:53 ---
--- Citat: black-rox - 24 Prosinac, 2008, 00:22:49 ---Bježite od toga jer kad se navučeš nema ti spasa kupi ovo pa ono i tako nikad kraja..

--- Kraj citata ---
mislim da mi je prekasno za pobjeci, a i nemam se gdje sakriti :toothy11: , nesto me vuce odmah prema njemu...

--- Kraj citata ---

I meni :sad1: ;D

2TDottore:

--- Citat: black-rox - 24 Prosinac, 2008, 00:22:49 ---Bježite od toga jer kad se navučeš nema ti spasa kupi ovo pa ono i tako nikad kraja..

--- Kraj citata ---

pricaj mi.vec odavno sam se navuko i nema vise izlaza.Preostaje mi jedino utopit tugu u alkoholu zbog silnih bacenih novaca  :laughing7:

Bruno1990:

--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2008, 00:34:19 ---

--- Kraj citata ---

pricaj mi.vec odavno sam se navuko i nema vise izlaza.Preostaje mi jedino utopit tugu u alkoholu zbog silnih bacenih novaca  :laughing7:

--- Kraj citata ---
bas to.. katastrofa..
svaki dan nesto smisljam i gledam po netu..djelove..koje bi mogo koje ne..kako ovo kako ono napravit..zato i imam odlicne ocjene.  :headbang:

Drnda:

--- Citat: Bruno1990 - 24 Prosinac, 2008, 00:37:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2008, 00:34:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
bas to.. katastrofa..
svaki dan nesto smisljam i gledam po netu..djelove..koje bi mogo koje ne..kako ovo kako ono napravit..zato i imam odlicne ocjene.  :headbang:

--- Kraj citata ---
javascript:void(0);
hehe pa gdje si brate

Crazy Kuree:

--- Citat: 2TDottore - 23 Prosinac, 2008, 20:48:49 ---
--- Citat: gokiSP - 23 Prosinac, 2008, 20:43:34 ---pa to je kroz 2 i pol godine

--- Kraj citata ---

ma nije bitno al u 50cc ulozit tolko novaca nema nikakvog smisla jer kad tad ce to prodavat i dobit za nju 5 puta manje i di je tu racunica.Po meni nigdje.Za 30000kn je mogao imati pravi race skut i onda bi imao bar nesto al ovo je po meni ni vrit ni mimo.Al dobro ko voli neg izvoli i ja mu se divim.  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Gušti su gušti hehe samo eto ja bi za te pare kupio r1 polovni al znam kako sam i sam naj#bo sa skuterom sad ovo sad ono a sve po malo i nakupi se 50000kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju