Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (12/48) > >>

black-rox:
A da gušti su gušti,a za motore uvijek ima vremena i ja sam skuteraš i zabole me za one umišljene bikere šta kažu da skuter nije motor nabijem ih sve na onu stvar :laughing9:

gun_rider:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Siječanj, 2009, 04:00:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Prosinac, 2008, 20:48:49 ---
--- Citat: gokiSP - 23 Prosinac, 2008, 20:43:34 ---pa to je kroz 2 i pol godine

--- Kraj citata ---

ma nije bitno al u 50cc ulozit tolko novaca nema nikakvog smisla jer kad tad ce to prodavat i dobit za nju 5 puta manje i di je tu racunica.Po meni nigdje.Za 30000kn je mogao imati pravi race skut i onda bi imao bar nesto al ovo je po meni ni vrit ni mimo.Al dobro ko voli neg izvoli i ja mu se divim.  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Gušti su gušti hehe samo eto ja bi za te pare kupio r1 polovni al znam kako sam i sam naj#bo sa skuterom sad ovo sad ono a sve po malo i nakupi se 50000kn

--- Kraj citata ---

ma uložia si ti svoju kitu a ne 50000kn u neosa :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Losinj:

--- Citat: gun_rider - 16 Siječanj, 2009, 14:08:31 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Siječanj, 2009, 04:00:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Prosinac, 2008, 20:48:49 ---
--- Citat: gokiSP - 23 Prosinac, 2008, 20:43:34 ---pa to je kroz 2 i pol godine

--- Kraj citata ---

ma nije bitno al u 50cc ulozit tolko novaca nema nikakvog smisla jer kad tad ce to prodavat i dobit za nju 5 puta manje i di je tu racunica.Po meni nigdje.Za 30000kn je mogao imati pravi race skut i onda bi imao bar nesto al ovo je po meni ni vrit ni mimo.Al dobro ko voli neg izvoli i ja mu se divim.  :notworthy:

--- Kraj citata ---
Gušti su gušti hehe samo eto ja bi za te pare kupio r1 polovni al znam kako sam i sam naj#bo sa skuterom sad ovo sad ono a sve po malo i nakupi se 50000kn

--- Kraj citata ---

ma uložia si ti svoju kitu a ne 50000kn u neosa :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

smirt:
Daj ti nama reci nekaj konkretno...jel taj sp 180 slozen? ( mislim na mašinu jel sastavljena)

...na prvoj stranici ima nekaj o tome skuteru, na ostale 3 nikaj...

Bas me zanima kako to funkcionira....

hac:
to i mene zanima.....dokle si stigao?

što se tiče ovog silnog OT najrađe bi pobrisao jer mislim da je kod tuninga i koliko je tko uložio u svog ljubimca skroz neprimjereno i neumjesno uopče razgovarat o uloženoj lovi jer kolika god bila lova bez truda,volje i ljubavi ne može se ništa napravit.......ak želiš da pobrišem OT na PM me cimni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju