Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project midrace sp 180

<< < (10/48) > >>

Bruno1990:
nemres se tog vise odres..sve te vuce samo da nesto drkas po motoru..i drkas..imao ti para ili ne..uvijek nesto moras..
i onda kad se lova skupi samo lupaj u motor.. i onda je to pila ljubav ljubav i ljubav..

2TDottore:

--- Citat: Bruno1990 - 24 Prosinac, 2008, 00:02:25 ---nemres se tog vise odres..sve te vuce samo da nesto drkas po motoru..i drkas..imao ti para ili ne..uvijek nesto moras..
i onda kad se lova skupi samo lupaj u motor.. i onda je to pila ljubav ljubav i ljubav..

--- Kraj citata ---

kaj je najgore u pravu si potpuno.  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2008, 00:19:37 ---
--- Citat: Bruno1990 - 24 Prosinac, 2008, 00:02:25 ---nemres se tog vise odres..sve te vuce samo da nesto drkas po motoru..i drkas..imao ti para ili ne..uvijek nesto moras..

--- Kraj citata ---

kaj je najgore u pravu si potpuno.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
zaljubljen sam :drunken_smilie: , ima li mi pomoci :dontknow:

black-rox:
Bježite od toga jer kad se navučeš nema ti spasa kupi ovo pa ono i tako nikad kraja..

Drnda:

--- Citat: black-rox - 24 Prosinac, 2008, 00:22:49 ---Bježite od toga jer kad se navučeš nema ti spasa kupi ovo pa ono i tako nikad kraja..

--- Kraj citata ---
mislim da mi je prekasno za pobjeci, a i nemam se gdje sakriti :toothy11: , nesto me vuce odmah prema njemu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju