Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project midrace sp 180
2TDottore:
--- Citat: black-rox - 23 Prosinac, 2008, 20:53:05 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Prosinac, 2008, 20:41:28 ---cek cek ajmo ispocetka.ti si u kramu od drkalice od 50cc ulozio 50000kn.Stari moj ti pricaj kaj oces al ti imas para na bacanje ili si poludio jer ovo bas i nema vise veze sa gustom jer sta je previse previse. :uff:
--- Kraj citata ---
Da kupio novi scoot i dijelove i ta cifra me izašla nemam para na bacanje,jbg tuning je skup sport :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
gle sve stoji i kako rekoh svaka tebi cast i divim ti se al ja bi recimo radje onda slagao pravu racing pilu koja bi te isplala skoro uduplo manje a bar bi imao mozda najjaci i njabrzi skuter u hrvatskoj.al dobro ti vise volis da to dobro i sminkerski izgleda a i po djelovima od masine vidim da ce ic isto jako fino i ja to postujem. :notworthy:
black-rox:
--- Citat: 2TDottore - 23 Prosinac, 2008, 20:57:46 ---
gle sve stoji i kako rekoh svaka tebi cast i divim ti se al ja bi recimo radje onda slagao pravu racing pilu koja bi te isplala skoro uduplo manje a bar bi imao mozda najjaci i njabrzi skuter u hrvatskoj.al dobro ti vise volis da to dobro i sminkerski izgleda a i po djelovima od masine vidim da ce ic isto jako fino i ja to postujem. :notworthy:
--- Kraj citata ---
Mašina je za sada trenutno ovakva u planu je sljedeću godinu big bore 90ccm
2TDottore:
--- Citat: black-rox - 23 Prosinac, 2008, 21:00:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Prosinac, 2008, 20:57:46 ---
--- Kraj citata ---
Mašina je za sada trenutno ovakva u planu je sljedeću godinu big bore 90ccm
--- Kraj citata ---
big bore je ok al ja bi recimo slagao tipa kompletna masina cristofolini ili fabrizzi i auspuh naravno u kompletu sa masinom pa fergazer jedno 28 ili koji vec ide na tu masinu pa full trkaca struja kod koje nema svjetla pa bi naravno njih maknuo i jos sve kaj netreba da skuter bude sto laksi.Uz to ide naravno skroz zatvorene plastike bez otvora za lampe stavio bi neke lagane felge i slick gume da bude bas sve racing skinuo satove uglavnom pravi racing skuter i to sve ofarbao u neku jebenu kombinaciju boja.i to sve me nebi kostalo 4000eura.A skuter slozen da bi se posramili i 99% trkaca u PH.Eto ja bi to napravio da imam 30000kn i jos bi mi ostalo 20000kn da kroz par godina imam za rezervne klipove i benzin i ulje :toothy9:
gokiSP:
e marino sta je s roxom? dead?
neer:
mi svi ocito previse planiramo a jedino sto neradimo je da se vozimo..jedini tu hac i gumy nesto se provozikaju.50 000 kn uff masna je to para ali ljubav je ljubav :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju