Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Kako pocinje...my first stunt steps..
RimSo:
--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2008, 02:06:25 ---prvo kacigu na glavu...
noge gore jer ces se ovako zeznut i zasemetat i pas
2 prsta na kocnicu obavezno da te ne prebaci
cimni tijelom malo motor da se ne muci tako
i di si naso po mokrome ucit, kad ti se spusti prednji kotac dole na cestu mogao bis flisnut i ti na cestu
--- Kraj citata ---
Naravno sa kacigom i vježbam nego ovo je slučajan snimak a ovih prošlih dana sam par puta vježbao i to sve sam...
gokiSP:
cim te pocme bacat iza suraduj s kocnicom, ali ne jako i grubo jer te onda cima naprijed i moglo bi te zabit napred i mogao bis past... sve ces skuzit s vremenom, ali se odmah pocmi ucit na kocnicu jer ce ti trebat... eto ja nisam stunter pa ti nemogu pomoc bas najbolje ali ovako neke sitnice znam...
RimSo:
--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2008, 02:13:22 ---cim te pocme bacat iza suraduj s kocnicom, ali ne jako i grubo jer te onda cima naprijed i moglo bi te zabit napred i mogao bis past... sve ces skuzit s vremenom, ali se odmah pocmi ucit na kocnicu jer ce ti trebat... eto ja nisam stunter pa ti nemogu pomoc bas najbolje ali ovako neke sitnice znam...
--- Kraj citata ---
Tnx..samo sam rekao sebi neću toliko da pretjerujem..ono vježbam pomalo i nikad naglo..kad vidim da neide odem se vozit dalje..pa opet nekad probam..
gokiSP:
samo polako i nemoj se precjenit...
180fxr:
gle prvo ne radi to po mokrom.. dobro ti je gogki reko..... a drugo... ti njega sigurno neces odmah moc dignut i vozit 100 m pa cak ni 10... ja kad sam ucio.. prvo dizanje s runnerom bilo je mozda 2 m... pa3.pa 5...10.....20... i tak..... samo nesmijes imat strah... mene isto bilo strah da me ne prebaci dok nisam puko i reko ma boli me k.... i digo ga u vagu i vozio se.. kuzis?? sve je u glavi..i u kocnici :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju