Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Kako pocinje...my first stunt steps..
YamahaSpy:
Dobro su ti rekli, noge gore jer bi se mogo polomit ko pi***. Vidi se da skuter moze ic na zadnji da ima cim. Dva prsta na kocnicu i gass :) :headbang:
RimSo:
--- Citat: YamahaSpy - 19 Prosinac, 2008, 07:55:13 ---Dobro su ti rekli, noge gore jer bi se mogo polomit ko pi***. Vidi se da skuter moze ic na zadnji da ima cim. Dva prsta na kocnicu i gass :) :headbang:
--- Kraj citata ---
Normalno da ima čime..polini sport je odradio svoje ali i ostalo..evo sad idem na još jedan mali čas..pa kako bude..
pitaNS:
treba tu imati slobode, ja se npr bojim da ga previše dignem jer mislim da ću završiti na asfaltu...treba prevazići taj strah pa kud puklo da puklo...
RimSo:
--- Citat: pitaNS - 19 Prosinac, 2008, 13:09:09 ---treba tu imati slobode, ja se npr bojim da ga previše dignem jer mislim da ću završiti na asfaltu...treba prevazići taj strah pa kud puklo da puklo...
--- Kraj citata ---
Ma nemam toliki strah nego kad tako krene skuter se bogme da i bacit..pa ti padni kako možeš a on nek ide gdje hoće..samo bez publike volim sad za početak..hebu me u mozak.. :toothy10:
te-te-ac:
sta se bojite tog asvalta - pa j#bote neidete dvesta na h
i te noge sto vise siris imas vise sanse da padnes - najmanje sanse su da padnes na leđa ako tiskas kocinicu - uvijek ide skut levo-desno
i najvaznije - sto vise trenunga to vise metara...
i kad naucis bit ces najveci baja u svom selu :laughing7: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju