Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Kako pocinje...my first stunt steps..
malaguti f12:
hehe sad me ovo podjetilo nedavno kad sam preso s sr-50 na150 vozimo se ja i frendovi
i sad krenu oni na semaforu i ja gas za njima kad eto ti nekakve malo nadrkane aerox da sad ce ona mene prijec
pustim ju nsporim na jedno 20 km/h i cim na zadnjeg i s nekih otp 60 prodjem uz nju
motor ode u vagu i jbg nisam se snaso ode dobro nista posebno nije bilo par ogrebotina i pula rucka od kocnice :toothy9: :toothy9:
RimSo:
--- Citat: aprilija top - 30 Prosinac, 2008, 19:58:47 ---e vo savjeta stavi malo teze rolice da dobijes moment za dizanje jel ti se vrti ko blesam bvz i narezi si zadnje pakne da bolje love (crte) kak narezu na utrkama
--- Kraj citata ---
Rolnice su 7.0gr a federi su nekakvi Polini zelene boje..pakne su tek stavljene znači nove samo imam malo problema sa sajlom od zadnje kočnice..
--- Citat: malaguti f12 - 30 Prosinac, 2008, 21:15:56 ---hehe sad me ovo podjetilo nedavno kad sam preso s sr-50 na150 vozimo se ja i frendovi
i sad krenu oni na semaforu i ja gas za njima kad eto ti nekakve malo nadrkane aerox da sad ce ona mene prijec
pustim ju nsporim na jedno 20 km/h i cim na zadnjeg i s nekih otp 60 prodjem uz nju
motor ode u vagu i jbg nisam se snaso ode dobro nista posebno nije bilo par ogrebotina i pula rucka od kocnice :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Znam kako ti je biloooooooooooo........... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju