Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam to sebi nosio u onoj ambalaži od bio aktiv-a
Ja već 6 godina koristim tu ampulicu za radit mješavinu na Stihlovoj flakserici. Flakserica ima punih 1.0 konjskih snaga a nikad ju nisam prek trećine gasa moral frljit. Živčana je ko ja kad me neko prerano zbudi u nedelju ujutro Ta ampulica je nekad koštala 11 kuna. Sad točim u flaksericu Silkolene Scoot Sport...Naravno, šalim se
Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 22:51:16Ja već 6 godina koristim tu ampulicu za radit mješavinu na Stihlovoj flakserici. Flakserica ima punih 1.0 konjskih snaga a nikad ju nisam prek trećine gasa moral frljit. Živčana je ko ja kad me neko prerano zbudi u nedelju ujutro Ta ampulica je nekad koštala 11 kuna. Sad točim u flaksericu Silkolene Scoot Sport...Naravno, šalim se Nema mi slađeg nego napraviti mješavinu za trimer sa 710 ili prije sa tts-om. Cijelo dvorište zamirišim kad kosim A inače te tzv ampulice imaju i drugi proizvođači. Imao sam od husqvarne neko ulje od deca ali je ova imala normalan čep pa ju je bilo moguće višekratno korisiti.A za čokančić, jel zove to ko bombica? Bio na moru ove godine i svi spominju neke bombice, ja gledam koji k. a ono čokančić
Imao sam od husqvarne neko ulje od deca ali je ova imala normalan čep pa ju je bilo moguće višekratno korisiti.