Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog tak da... Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..alaa......uzmi mhr spuh i ici ce skut kak treba ,mijenjaj karike na 3000km i klip na 5000 i super ,das hacu cilindar na preradu i letit ce
Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog tak da... Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..
gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog tak da...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
opet se vracamo na starodino sk os mu ti dat samo 3t+ za taj spuh
pa stavi mhr team kit i auspuh mhr team...
Citat: dino_sk - 18 Prosinac, 2008, 15:43:50Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog tak da... Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..alaa......uzmi mhr spuh i ici ce skut kak treba ,mijenjaj karike na 3000km i klip na 5000 i super ,das hacu cilindar na preradu i letit ce MHR auspuh ne postoji za derbia samo MHR Team... a necu valjda stavljat MHR team spuh na kit mhr replicu??? meni tu nema logike... jedini izbor su mi leo vince i malossi mhr team auspuh.. eto to me ostavilo bez izbora neznam kaj sad... zato sam odlucio da razrezem serijski spuh a i nis me ne kosta..
ili ako imas para daj nekome da ti napravi spuh po mjerama za mhr replicu
Mhr replica kit,, leovince spuh, karb 19 i malossi multivar, vrlo trajna kombinacija po performansama kao base setup!
najbolje da uzme tcr... to je najisplativije