Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako sredit serijski spuh??
ToNYGP1Racing:
Ma moze se pripasati na derbia samo treba malo truda za srediti nosace jer nisu ni slicni kao kod piaggia , kada skine spuh i pogleda ga sve ce mu biti jasno...
[/quote]
Khm derbi racing ili revolution.. ima motor smjesten u sredistu... pa se auspuh provlaci ispod duz cijelog skutera... tako da ne pase niti jedan onaj ''normalni'' auspuh za 2t skutere... nego je potpuno drugciji... nov sam na forumu pa neznam kako umetnut sliku da vam pokazem kako izgleda auspuh za moj skuter...
veka84sb:
Govorim ti za Derbi racing (model sa lancanim prenosom iza ,masina naprijed auspuh pod motorom......) ,za njega treba prilagoditi nosace ,a za ovaj drugi auspuh je skroz jednak ne treba nista prilagoditi.
sven_vx:
kupi neki jaci kit i uzmi mhr spuh i to je to... :toothy12:
vpucko:
gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)
ToNYGP1Racing:
--- Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05 ---gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)
--- Kraj citata ---
Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju