Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako sredit serijski spuh??

<< < (4/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44 ---
--- Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05 ---gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)

--- Kraj citata ---
Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..

--- Kraj citata ---

pa dobro leo i mhr replica, jace nego obicni gus

:dontknow:

3alfa3:

--- Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05 ---gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)

--- Kraj citata ---

Potpis.
I to ne bolje nego puno bolje

igor.sb:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12590.0

i ako se nisi raspitivao za ovog ja ne znam sta cekas, i pitanje je koliko uopće ima tih leova za kupiti jer mislim da se ne proizvode vise

ToNYGP1Racing:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Prosinac, 2008, 15:27:54 ---

--- Kraj citata ---

Potpis.
I to ne bolje nego puno bolje

--- Kraj citata ---
Ma nemam ja nis protiv leo neg nece mi pasat na kit..  :(  uostalom malo mi i glupo izgleda.. bzvz su ga vukli skroz gore skoro do repa.. :angry9:  ljepsi je kad je ispod..  :laughing7:

dino_sk:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44 ---

--- Kraj citata ---
Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..

--- Kraj citata ---
alaa......uzmi mhr spuh i ici ce skut kak treba ,mijenjaj karike na 3000km i klip na 5000 i super ,das hacu cilindar na preradu i letit ce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju