Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako sredit serijski spuh??
igor.sb:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44 ---
--- Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05 ---gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)
--- Kraj citata ---
Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..
--- Kraj citata ---
pa dobro leo i mhr replica, jace nego obicni gus
:dontknow:
3alfa3:
--- Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05 ---gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)
--- Kraj citata ---
Potpis.
I to ne bolje nego puno bolje
igor.sb:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12590.0
i ako se nisi raspitivao za ovog ja ne znam sta cekas, i pitanje je koliko uopće ima tih leova za kupiti jer mislim da se ne proizvode vise
ToNYGP1Racing:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Prosinac, 2008, 15:27:54 ---
--- Kraj citata ---
Potpis.
I to ne bolje nego puno bolje
--- Kraj citata ---
Ma nemam ja nis protiv leo neg nece mi pasat na kit.. :( uostalom malo mi i glupo izgleda.. bzvz su ga vukli skroz gore skoro do repa.. :angry9: ljepsi je kad je ispod.. :laughing7:
dino_sk:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44 ---
--- Kraj citata ---
Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..
--- Kraj citata ---
alaa......uzmi mhr spuh i ici ce skut kak treba ,mijenjaj karike na 3000km i klip na 5000 i super ,das hacu cilindar na preradu i letit ce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju