Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako sredit serijski spuh??

<< < (2/8) > >>

veka84sb:

--- Citat: pitaNS - 18 Prosinac, 2008, 12:46:57 ---ja ne znam koliki su promeri na cilindru kod Vaših scootera kad vam je grana od spuha usko grlo....kod mene grana od zx-a 23mm a promer izduva na cilindru 22mm....? ? ?

--- Kraj citata ---

mi pricamo o seriskom spuhu sa derbia..... runnera..nrg... oni imaju jedno suzenje na pocetku.

Crazy Kuree:

--- Citat: pitaNS - 18 Prosinac, 2008, 12:46:57 ---ja ne znam koliki su promeri na cilindru kod Vaših scootera kad vam je grana od spuha usko grlo....kod mene grana od zx-a 23mm a promer izduva na cilindru 22mm....? ? ?

--- Kraj citata ---
koliko se sjećam shot ima 24mm promjer na početku grane

pitaNS:

--- Citat: veka84sb - 18 Prosinac, 2008, 12:54:42 ---

--- Kraj citata ---

mi pricamo o seriskom spuhu sa derbia..... runnera..nrg... oni imaju jedno suzenje na pocetku.

--- Kraj citata ---

aha ok onda...serijski je manjeg promera znači.....pa bi mu trebala šira grana!

igor.sb:
bio je neki momak tu na forumu koji je utrpo mislim zxa na derbi racing  ??? ???

kako i sta nikad slike nije stavio  :dontknow:

veka84sb:

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 13:32:35 ---bio je neki momak tu na forumu koji je utrpo mislim zxa na derbi racing  ??? ???

kako i sta nikad slike nije stavio  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ma moze se pripasati na derbia samo treba malo truda za srediti nosace jer nisu ni slicni kao kod piaggia , kada skine spuh i pogleda ga sve ce mu biti jasno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju