Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako sredit serijski spuh??
veka84sb:
--- Citat: pitaNS - 18 Prosinac, 2008, 12:46:57 ---ja ne znam koliki su promeri na cilindru kod Vaših scootera kad vam je grana od spuha usko grlo....kod mene grana od zx-a 23mm a promer izduva na cilindru 22mm....? ? ?
--- Kraj citata ---
mi pricamo o seriskom spuhu sa derbia..... runnera..nrg... oni imaju jedno suzenje na pocetku.
Crazy Kuree:
--- Citat: pitaNS - 18 Prosinac, 2008, 12:46:57 ---ja ne znam koliki su promeri na cilindru kod Vaših scootera kad vam je grana od spuha usko grlo....kod mene grana od zx-a 23mm a promer izduva na cilindru 22mm....? ? ?
--- Kraj citata ---
koliko se sjećam shot ima 24mm promjer na početku grane
pitaNS:
--- Citat: veka84sb - 18 Prosinac, 2008, 12:54:42 ---
--- Kraj citata ---
mi pricamo o seriskom spuhu sa derbia..... runnera..nrg... oni imaju jedno suzenje na pocetku.
--- Kraj citata ---
aha ok onda...serijski je manjeg promera znači.....pa bi mu trebala šira grana!
igor.sb:
bio je neki momak tu na forumu koji je utrpo mislim zxa na derbi racing ??? ???
kako i sta nikad slike nije stavio :dontknow:
veka84sb:
--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 13:32:35 ---bio je neki momak tu na forumu koji je utrpo mislim zxa na derbi racing ??? ???
kako i sta nikad slike nije stavio :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma moze se pripasati na derbia samo treba malo truda za srediti nosace jer nisu ni slicni kao kod piaggia , kada skine spuh i pogleda ga sve ce mu biti jasno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju