Općenito > Propisi

jedan mali trik :D

<< < (4/14) > >>

Losinj:

--- Citat: perica_46 - 18 Prosinac, 2008, 15:01:35 ---pa mene su uhvatili sa blokadom, odveli na tehnicki i skuter iso 47 i policajcu nije bilo jasno i pretrazio mi cjelu skut i naso prekidac i ugasio ga i skuter iso 87 na sto sam se ja jako ubediro da je iso tak malo... a ovaj gumijev odgovor sa kurblom je dobar, samo sto moj jos uvijek pali na anlaser... jbgaaaaaa

--- Kraj citata ---

nebi ti smijeo cackat pandur nista po motoru

ovde kod mene na losinju panduri stanu ispred tehnickog pregleda jer nemaju onaj uredjaj svoj i onda zaustave pa te uvezu na tehnicki na valjke a to rade samo utorkom i cetvrtkom :toothy9:

mene su uveli po ljeti dok mi je bio seriala,i sad ja ga stavim na valjke i onda preuzima onaj sta radi na tehnickom i on mu daje gas a skut iso 64,ja mislim da ovaj ni nije stiso dokraja....i sad on to zavrsi isprinta panduru onaj test i pandur ode do auta a meni ovaj sta je testiro kaze pa imas za kupit elektronske blokade i nemogu ti kao panduri nis,a ja se pravim glup kao nisam cuo a sto je najbolje taj dan mi stigla blokada od slowa i imo sam je u tom trenutku ispod sica  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

na kraju samo me pandur pitao dal sam ikad imao prekrsaj ja reko ne i nikom nis pustil me uz onu njihovu mozete nesmetano sudjelovati u prometu tako nest :toothy11:

igor.sb:
pa ne bi smio

kako bi bilo kad bi ja po njegovom pistolju cackao  :frajer:

Losinj:

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 15:21:21 ---pa ne bi smio

--- Kraj citata ---

:toothy9:

perica_46:

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 15:21:21 ---pa ne bi smio

--- Kraj citata ---
a jbga, ja vam sve govorim sta je meni napravio u osijeku, izgleda da se taj lik koji nas je sve zaustavio, konta u motore i a moj fala bogu se dere jako tako da nije bilo tesko skontat da nije serijala... i na licu mjesta mi skinio tablicu i jos mi piso sto mi je guma bila mal potrošena 400 kn!! bas je seljak taj konj na beverliju!!

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 15:10:51 ---
--- Citat: perica_46 - 18 Prosinac, 2008, 15:01:35 ---pa mene su uhvatili sa blokadom, odveli na tehnicki i skuter iso 47 i policajcu nije bilo jasno i pretrazio mi cjelu skut i naso prekidac i ugasio ga i skuter iso 87 na sto sam se ja jako ubediro da je iso tak malo... a ovaj gumijev odgovor sa kurblom je dobar, samo sto moj jos uvijek pali na anlaser... jbgaaaaaa

--- Kraj citata ---

pa koliko u os mjere ti valjci i kako

u brodu kad su meni mjerili bilo je tocno 70 :laughing6: :laughing6: :laughing6: bez blokade

--- Kraj citata ---
pa ja imam kao sređen skuter i iso 87... ja skoro poceo plakat tamo... :D

--- Citat: SlowRider - 18 Prosinac, 2008, 15:13:59 ---Mislim da su najvece sanse da zavrsis na valjcima u Slavoniji. Iz mnogo izvora sam dobio informaciju o "lovu na skuterase" koji voze 50ccm bez blokade.

U Zagrebu jos nema takvih "problema" iako je bilo par akcija  :sleepy2:

--- Kraj citata ---
pa bilo je takih mnoogo akcija po osijeku ovo ljeto i mene bas u jednoj čopili...

Losinj:

--- Citat: Losinj - 18 Prosinac, 2008, 15:18:27 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

cek a imas samo mhr replica i spuh il..... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju