Općenito > Propisi
jedan mali trik :D
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 18 Prosinac, 2008, 12:08:52 ---pa o cem vi opce pricate?? u zg policajci imaju uredaj za mjerenje brzine(valjke) u gjepeku ...... uvjerio sam se .... pa sam ziher
--- Kraj citata ---
Sad sam se zabrinul lagano. Izgleda da ću otić kod slowa da mi složi blokadu prije nego kaj "zagrize" sezona 2009. :icon_thumright:
gumy:
kod nas el blokade nisu prolazile.
a i sebi sam smontiro blokadu, nakon par dana mi je počeo pucat iz auspuha na ful gasu. nakon što sam ju skinio sve 5.
upališ skuter na kurblu i skineš kurblu hehehe :D kažeš otpala putem :D
perica_46:
pa mene su uhvatili sa blokadom, odveli na tehnicki i skuter iso 47 i policajcu nije bilo jasno i pretrazio mi cjelu skut i naso prekidac i ugasio ga i skuter iso 87 na sto sam se ja jako ubediro da je iso tak malo... a ovaj gumijev odgovor sa kurblom je dobar, samo sto moj jos uvijek pali na anlaser... jbgaaaaaa
--- Citat: pitaNS - 17 Prosinac, 2008, 23:38:47 ---Ti si bas podcenio pandursku inteligenciju? Pa nisu bas toliko glupi da prihvate da scoot odjednom nece upaliti... Lol
--- Kraj citata ---
a kako moze znat sta mu je?? ja kazem da nema goriva posto se stalno vozim na granici rezerve... hhehehehh
igor.sb:
--- Citat: perica_46 - 18 Prosinac, 2008, 15:01:35 ---pa mene su uhvatili sa blokadom, odveli na tehnicki i skuter iso 47 i policajcu nije bilo jasno i pretrazio mi cjelu skut i naso prekidac i ugasio ga i skuter iso 87 na sto sam se ja jako ubediro da je iso tak malo... a ovaj gumijev odgovor sa kurblom je dobar, samo sto moj jos uvijek pali na anlaser... jbgaaaaaa
--- Kraj citata ---
pa koliko u os mjere ti valjci i kako
u brodu kad su meni mjerili bilo je tocno 70 :laughing6: :laughing6: :laughing6: bez blokade
SlowRider:
Mislim da su najvece sanse da zavrsis na valjcima u Slavoniji. Iz mnogo izvora sam dobio informaciju o "lovu na skuterase" koji voze 50ccm bez blokade.
U Zagrebu jos nema takvih "problema" iako je bilo par akcija :sleepy2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju