Općenito > Propisi
jedan mali trik :D
SlowRider:
Kad smo vec kod tehnickog pregleda i ispravnosti skutera imam jedno pitanje.
Imam carbon look poklopce zmigavaca i zadnjeg stopa. Zmigavci svijetle zutom bojom, pozicija je crvena kao i svijetlo kocnice.
Nije mi previse stalo do toga, a kad sam ih vec dobio odlucio sam ih staviti jer sam morao promjeniti orginalne...
Postoji li nekakav razlog da ovo nije legalno?
Losinj:
nevjerujem meni su poklopci pokazivaca seriski tamni
igor.sb:
2 perica
a sta sam ja trebao..., rr, multivar, 17,5,...po satu prelazio oznaku kmh (bez saginjanja) a na valjcima 70 i jos bez otpora bez vjetra bez icega
a kad motor ide 60 po satu na valcima izmjeri 56 i ne pusti me :laughing6: :laughing6:
perica_46:
--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2008, 15:45:42 ---2 perica
a sta sam ja trebao..., rr, multivar, 17,5,...po satu prelazio oznaku kmh (bez saginjanja) a na valjcima 70 i jos bez otpora bez vjetra bez icega
a kad motor ide 60 po satu na valcima izmjeri 56 i ne pusti me :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
a to onda nes je*eno nevalja, ak je sr 150, to mora ic vise.... :D
perica_46:
--- Citat: Losinj - 18 Prosinac, 2008, 15:36:38 ---
--- Citat: Losinj - 18 Prosinac, 2008, 15:18:27 ---
--- Citat: perica_46 - 18 Prosinac, 2008, 15:01:35 ---pa mene su uhvatili sa blokadom, odveli na tehnicki i skuter iso 47 i policajcu nije bilo jasno i pretrazio mi cjelu skut i naso prekidac i ugasio ga i skuter iso 87 na sto sam se ja jako ubediro da je iso tak malo... a ovaj gumijev odgovor sa kurblom je dobar, samo sto moj jos uvijek pali na anlaser... jbgaaaaaa
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
cek a imas samo mhr replica i spuh il..... :icon_scratch:
kvacilo, variomat, tada sam imo i gljivu... ma to laze garant, nemoze bit tocno, nema boga!!!!!
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju