I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Baci ga u komu
kisaaaaaaaa od 7 sati
Pod pauzom na poslu isao van po klopu i dan je koma ,mokro vani kao i jutros i dan ranije ...uglavnom nikako da se malo cest osusi ocisti pa da sa 3 jakne izadjem na voznju . Tako je lose da ni murija ne zaustavlja....
kod nas padaju peceni pilici
@RimSo.. nisam ja iz Bihaca
Citat: gigo_sf2 - 17 Prosinac, 2008, 15:10:01@RimSo.. nisam ja iz BihacaGreška..nego odakle si ja mislio da nisi Bihać...jbg
Ja danas bio kod 2TDottore, slago sam mu komp od buraza... Bez problema 25 kilometara tamo i 25 nazad Srećom nije bilo pljuska nego samo lagana kiša I nije baš zima bilo
Citat: speedburn2 - 17 Prosinac, 2008, 14:18:04kod nas padaju peceni pilici da evo tuj isto kod mene ali imaju od teleta glavu
Citat: dhorvat2 - 17 Prosinac, 2008, 17:05:47Ja danas bio kod 2TDottore, slago sam mu komp od buraza... Bez problema 25 kilometara tamo i 25 nazad Srećom nije bilo pljuska nego samo lagana kiša I nije baš zima bilo Znači 50-ka je upisana na brojčanik...super si ti..evo ova kiša ne prestaje..malo sam plastike šmirglao al dosadi kad si sam ofo ono..
u mene vec 8 dana pada stalno kisa, nisam uspio nego samo 80 i sitno km napraviti...