Tehnički kutak > Tuning skutera

Dellorto PHBG 21 DS Racing (BE) - info

<< < (6/11) > >>

hac:
ovo je malo ešči fuš,na ove dve slike se vidi da je karb "prebušen" jesi mjerio koliki je promjer karba kod klipiča?

na ovoj slici se vidi da imaš lufta pokraj klipiča,ja bi rekao da je to prebušeno na nekih 23 mm otprilike
http://www.imagesforme.com/show.php/266012_frga4.jpg
uz to jako traljavo
http://www.imagesforme.com/show.php/266009_frga1.jpg

hac:
možda si dobio i fake dellorto......zavisi gdje si kupio,evo ti c/p sa jedne ebay trgovine

--- Citat: ---Newest performance carb for water cooled bikes. Beautiful replica of the expensive Italian Dellorto PHBG BS Racing GP3 version. Works like a charm for a fraction of the cost. Designed to be used with Generation 1,2 & 3, 36cc to 40cc water cooled pocket bike engines, standard and reverse side drive chain models.
--- Kraj citata ---

cijene tih replica se kreču oko 40 $

pitaNS:
jel moguće da je FAKE dellorto ? ? ? ?  :beljj:

pa gde ga je kupio?

vktr:
Cijena je inače 78 eura kao i na SC ali sam si "odbio" ddv pa sam ga platio 65 eura.
klipić je 22mm ali i u rupi od klipića isto dobivam 22mm sa pomičnim mjerilom ali valjda mrvicu više ipak je, ali ta svjetlost se vidi toliko minimalno i to samo iz određenih kuteva, valjda kak se odbija, probao sam ustima vući zrak kroz njega dok je klipić spušten i ide malo, jako malo, ali nešto ipak ide.
Kaj bi vi preporučili na mom mjestu, jel bi se vi usudili stavljat to i koje su moguće posljedice

3alfa3:

--- Citat: vktr - 17 Prosinac, 2008, 11:31:52 ---Cijena je inače 78 eura kao i na SC ali sam si "odbio" ddv pa sam ga platio 65 eura.
klipić je 22mm ali i u rupi od klipića isto dobivam 22mm sa pomičnim mjerilom ali valjda mrvicu više ipak je, ali ta svjetlost se vidi toliko minimalno i to samo iz određenih kuteva, valjda kak se odbija, probao sam ustima vući zrak kroz njega dok je klipić spušten i ide malo, jako malo, ali nešto ipak ide.
Kaj bi vi preporučili na mom mjestu, jel bi se vi usudili stavljat to i koje su moguće posljedice

--- Kraj citata ---

Ne mjeris rupu kroz koju se klipic krece, nego kroz ovu koju on zatvara (bas ovu koju si slikao). Ovaj klipic definitivno ne zatvara, a ako je 22m sirok, onda je rupa veca od toga i karb je neupotrebljiv.
Ovo nije 21 nego minimalno 22.5+mm karb. Neko je fushao po tome, vidio da je zeznuo i vratio ga nazad. Kako je takav dosao do tebe - provjeri kod onog ko ti ga je prodao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju