Tehnički kutak > Tuning skutera
Dellorto PHBG 21 DS Racing (BE) - info
aprilija top:
slago sam jednu 19 takvu i isto je napol pospricana farbom imo gore metalnu prirubnicu di ide sajla pa klipic ta je sve po šrek napravljeno
vktr:
--- Citat: aprilija top - 16 Prosinac, 2008, 22:12:16 ---slago sam jednu 19 takvu i isto je napol pospricana farbom imo gore metalnu prirubnicu di ide sajla pa klipic ta je sve po šrek napravljeno
--- Kraj citata ---
jel to poslje radilo kak se spada?
aprilija top:
sve ok motor leti morini italkit c16 multivar sav je gor samo je malo viska farbe na frgicu al to je ok ne steti kome smeta nek spolira
vktr:
--- Citat: aprilija top - 16 Prosinac, 2008, 22:55:17 ---sve ok motor leti morini italkit c16 multivar sav je gor samo je malo viska farbe na frgicu al to je ok ne steti kome smeta nek spolira
--- Kraj citata ---
al čekaj, si zicer da isto ovak loše izgleda??
i daj mi sam objasni kaj ti znači ovo gore podebljano :icon_biggrin:
pa ak je isti takav fuš i ako je to to onda jedva čekam da ga stavim :toothy9:
3alfa3:
Ovo stvarno izgleda neuredno, ali....
Nadam se da je plovak citaj i da to nije rupa jer ako je - nece radit jer ce popit benzin i biti tezak.
Spene se zna naci u novim karbovima. Ionako je karb potrebno temeljito oprat prije ugradnje pa to nebi smio biti problem.
Problem je ako je materijal toliko lose obradjen da ide van tolerancija, ali moram priznat da jos nisam cuo za takvo nesto kad su karbovi u pitanju iako ne kazem da je nemoguce.
Uglavnom, svih spena, ljustenja boja i sl. se treba rijesiti, oprati karb bengom i nadati se najboljem kod ugradnje.
Ponavljam: provjeriti plovak da to nije rupa u njemu kroz koju bi mogao benzin uci u njega.
Takodjer je OBAVEZNO provjeriti nivo plovka (negdje ima na forumu postupak) koji bi trebao biti oko 16mm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju