Tehnički kutak > Tuning skutera
Dellorto PHBG 21 DS Racing (BE) - info
efz:
Evo frend frisko kupio navedeni frgic, i kad smo ga raspakirali i vidjeli uzivo ostali smo razocarani, pa me interesira misljenje ekipe dal to treba tak izgledat i bit, ili smo razocarani sa razlogom :dontknow:
Boja se ljusti, pofarbao bi ga valjda bolje i sam doma, pun je bio spene i raznog trunja od obrade, ovo kaj se vidi na 2. slici je nakon ciscenja ispalo, bilo je toga puno vise, i navoj od ler gasa se uspio izglodat nakon prvog srafljenja!
sven_vx:
nevjerujem da je neka tvornicka "greska"...ali sve je moguce,ja sam jednom kupio malossi mhr komplet usis lamela nov zapakiran i kada sam raspakiro su smrdile po benzinu naci da je usis bio rabljen...necu sada navest ducan di sam kupio,di si ti to kupio?
pitaNS:
pa eno još se neko žalio, čini mi se vktr, da je kupio 21mm dellorto i da je sav nekako sfušaren, ljušti se boja i to....
izgleda su počeli fušariti...
Drnda:
jbt. pa kako je to lose obradjeno, ovo sto sve godine idu naprijed sve losiji i losiji dijelovi, i kada kazu da NRG iz 98 ide bolje od ovih danas....
efz:
Ovo i je vktr-ov frgic, nebitno di je kupljeno, samo bi volio saznat jel su svi tak losi ili je ovo iznimka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju