Znam da mi je ovo već treći post zaredom ali kaj da radim tak je kak je....
Ako je ikoga ikada zanimalo kako izgleda rastavljeni speedfight 100 ili prepiljeni cdi evo sad je želja ispunjena
Prekrasan božićni poklon, a tako je velika vrijednost poklona da mislim da će bit dosta i za rođendan koji je za 2 tjedna
CDI krepani i ko zna kaj još
To nije dovoljno, pukla su mi 2 nosača maski samo dok sam ih odšarafljival, nisam ništa vuko na silu
CDI sam prepilio za svaki slučaj, da ne bi slučajno proradio ali sad mi žmigavci baš super žmigaju duplo brže neg inače
A čini mi se da sam rekorder po broju problema sa skuterima bar nešto....Kad sam već nekako uspio prevariti problem s radilicom, dočekalo me ovo
Hvala svima na čitanju, ako ima neko pametno rješenje koje je najeftinije, slobodno javljajte
Mogo sam već solidnog VXRa rabljenog uzet kolko sam para ubacio u ovu najveću crnu rupu
A kaje najbolje na polici mi stoji Stage6 prirubnica/usis gljiva double layer i predobar fušani dellorto 21 koji je zapravo 22-23
nisu ni došli na red da se popnu na skut
Znam da ovo već prelazi u spam/offtopic ali molim ljepo nemojte me banati baš je super na ovom forumu, morate znati da sam sad malo nestabilan sa živcima
al doć će to na svoje
JEL zna neko može li ovo ić na moj skut bez ikakvih dodatnih prerada
http://www.peugeotscooterspares.co.uk/spares/partImage.asp?GPN=VB20413I kaj znači to immobilised