Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
cdi ili zavojnivca
ovo je sf100, 50 nema
Citat: Hrga - 20 Prosinac, 2008, 16:47:22ovo je sf100, 50 nema nemas ti posjma hrga ja sam najpametniji jaaaaa pametniji naj
Citat: area mf - 20 Prosinac, 2008, 15:06:46cdi ili zavojnivcakako misliš cdi ili zavojnica, koji je najjeftiniji mogući popravak?zavojnica je kod brave i ona detektira kod?dal je moguće da samo zavojnicu treba promjenit ili ako ne, jel se može nekako samo premostiti taj kod?
ak crkne kod ključa (il nedaj bože bacit ga ko što sam ja bio) nema druge nego struju, cdi novi sa novom bravicom i ključem, jer svaki cdi ima u sebi kodirani taj k**ra*, kod, il šta več, svi su unikat
Citat: replcnt - 20 Prosinac, 2008, 18:23:46ak crkne kod ključa (il nedaj bože bacit ga ko što sam ja bio) nema druge nego struju, cdi novi sa novom bravicom i ključem, jer svaki cdi ima u sebi kodirani taj k**ra*, kod, il šta več, svi su unikatbrijem da kod(to malo plastično u ključu) ne može crknut, a i da može šanse da crknu kodovi iz oba ključa u isto vrijeme su toliko velike da je to nešto prevjerojatno di se spaja ta zavojnica, tj di je cdi, ima li netko ideju kolko to okvirno može koštat ako je otišla ta zavojnica i jel mogu ja to nekako popravit nešto da se kupi u čipoteci? pa da se zalemi ili tako nešto
Citat: vktr - 20 Prosinac, 2008, 18:30:06Citat: replcnt - 20 Prosinac, 2008, 18:23:46ak crkne kod ključa (il nedaj bože bacit ga ko što sam ja bio) nema druge nego struju, cdi novi sa novom bravicom i ključem, jer svaki cdi ima u sebi kodirani taj k**ra*, kod, il šta več, svi su unikatbrijem da kod(to malo plastično u ključu) ne može crknut, a i da može šanse da crknu kodovi iz oba ključa u isto vrijeme su toliko velike da je to nešto prevjerojatno di se spaja ta zavojnica, tj di je cdi, ima li netko ideju kolko to okvirno može koštat ako je otišla ta zavojnica i jel mogu ja to nekako popravit nešto da se kupi u čipoteci? pa da se zalemi ili tako neštoja sam cuo da se cijene krecu od cca 2000-3000 eura polovni