Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
bok, dolazim iz dubrovnbika, imam 17godina, vozim srku, trenutno je treba napravit nakon prometne.. nove gume danas dosle bla bla krecemo..
Citat: gianelli - 15 Prosinac, 2008, 19:40:03bok, dolazim iz dubrovnbika, imam 17godina, vozim srku, trenutno je treba napravit nakon prometne.. nove gume danas dosle bla bla krecemo.. Jel istina da u vas u DB-u policija nesme da više zaustavlja skuteraše ?'
Citat: RimSo - 15 Prosinac, 2008, 19:57:48Citat: gianelli - 15 Prosinac, 2008, 19:40:03bok, dolazim iz dubrovnbika, imam 17godina, vozim srku, trenutno je treba napravit nakon prometne.. nove gume danas dosle bla bla krecemo.. Jel istina da u vas u DB-u policija nesme da više zaustavlja skuteraše ?' hm.. istina.. mene nisu odavno zaustavili.. ali opet ne vjerujem da ne smiju skuterase zaustavljat.. mislim sudionici u prometu smo, vozacku moramo imat.. nema mi smisla.
Citat: gianelli - 17 Prosinac, 2008, 15:05:27Citat: RimSo - 15 Prosinac, 2008, 19:57:48Citat: gianelli - 15 Prosinac, 2008, 19:40:03bok, dolazim iz dubrovnbika, imam 17godina, vozim srku, trenutno je treba napravit nakon prometne.. nove gume danas dosle bla bla krecemo.. Jel istina da u vas u DB-u policija nesme da više zaustavlja skuteraše ?' hm.. istina.. mene nisu odavno zaustavili.. ali opet ne vjerujem da ne smiju skuterase zaustavljat.. mislim sudionici u prometu smo, vozacku moramo imat.. nema mi smisla. Da da..ali ja sam čuo a možda su samo glasine da je neki dečko poginuo prilikom kočenja kad ga je murija zaustavljala pa zato to...
Citat: RimSo - 17 Prosinac, 2008, 15:33:33Citat: gianelli - 17 Prosinac, 2008, 15:05:27Citat: RimSo - 15 Prosinac, 2008, 19:57:48Citat: gianelli - 15 Prosinac, 2008, 19:40:03bok, dolazim iz dubrovnbika, imam 17godina, vozim srku, trenutno je treba napravit nakon prometne.. nove gume danas dosle bla bla krecemo.. Jel istina da u vas u DB-u policija nesme da više zaustavlja skuteraše ?' hm.. istina.. mene nisu odavno zaustavili.. ali opet ne vjerujem da ne smiju skuterase zaustavljat.. mislim sudionici u prometu smo, vozacku moramo imat.. nema mi smisla. Da da..ali ja sam čuo a možda su samo glasine da je neki dečko poginuo prilikom kočenja kad ga je murija zaustavljala pa zato to...uz magistralu iz cavtata do dubrovnika im par spomenika poginulih motorima na tim mjestima ali da je netko poginuo dok su ga policijci zaustavljali jos nisam cuo: