..eto približava se i taj dan...
već sam skoro sve dobio : titulu dvostrukog mini - moderatora; ovog foruma i 4T skuteri servis foruma, integralnu kacigu, titulu kralja, cara i partizanskog komesara, hrvatskog bana i lika iz crtanog filma....
od mene potjeće, ili je teoretski doživjela razradu, općeprihvaćena istina o utjecaju malossi naljepnice na performanse skutera, kletva " dabogda ti skuter zatrpala kitova crijeva...", uobićajena u ovim krajevima..., (nastala je u jednom nevinom threadu izmedju mene i još jedne legende - SLOWRAIDERA...(
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6417.0))
.....izmedju 500 - postova, samo su dva pozdrava tzv. "novičlanovima" i to samo žemskima - naravno u njima sam iskazao svo bogotsvo svoje diskriminatorsko - šovinističke duše.....( navodno je jedna od članica udruge B.A.B.E. dobila nakon toga nervnio slom i završila na psihijatriji ili u sigurnoj kuči - što je potpuno isto...)
Svi ostali moji postovi neprocjenjiv su i neizbježan dio , štoviše antologija znanja , spoznaja i halucinacija, hrvatske i šire skuteraške "materiae factitiae"...
Dakle, nabavite nove smajlije, otvorite probrana vina i egzotična piva...( npr. naučio sam na forumu motori.hr ( bar nešto ) da nije loše ono nepalsko)...i potrošite ih u moje ime i zdravlje....
Pozdrav
Agil
P.S. ako moderator neer, izbriše ovaj moj post zbog totalno idiotskog karaktera i besmisla, budem mu poslao Trudy da ga isiše do kraja... kao auspuh.....