Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: gluposti u emailu  (Posjeta: 5849 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline PitBull Aerox

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje, BiH
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: zaribao...
gluposti u emailu
« : 14 Prosinac, 2008, 23:58:26 »
bila jednom ista tema... et i ja dobi nes slicno... koja glupost i stavio sam i adrese na koje je poslano sve, i od njih dalje boga pitaj na koliko je poslano...
i to sve u jednom danu... :sad3:

To:  aki_ja@hotmail.com; alen-84@hotmail.com; andigrebnice@hotmail.com; anijela88@live.com; annemarie.c-@hotmail.com; anto_iverson3@hotmail.com; antonio-7@windowslive.com; b.i.g.o@hotmail.de; boris_petrovic@hotmail.com; c-i-p-i@live.com; danijel.leo@hotmail.com; djoka_bbb_@hotmail.com; dj-perooo@hotmail.com; dr.mr.miki@hotmail.com; franjo_kobas@hotmail.com; franjo.benkovic@hotmail.com; ivan_stanic86@hotmail.com; ivan_vukic@hotmail.com; ivica_p@hotmail.de; kime-medo@hotmail.com; lucy_plavusa314@hotmail.com; marijana1607@hotmail.de; marinkonedic@hotmail.com; mario.4.life@hotmail.com; marko-kobas@hotmail.com; mato-10-@hotmail.com; mato-90@hotmail.com; matoorsolic@hotmail.com; mm.lena@live.com; okrutno@hotmail.com; raptorrazor@hotmail.com; ro.bac@hotmail.com; rockimokroguz@live.com; sinisa88@live.com

--------------------------------------------------------------------------------
From: tanja.2910@hotmail.com
To: adela.87@live.com; adam-bilder@hotmail.de; ancii_91@hotmail.com; anijela88@live.com; annabella-majstorovic@hotmail.com; annemarie.c-@hotmail.com; anto_iverson3@hotmail.com; baby_girl_josipa@hotmail.com; bbigo@windowslive.com; bljundo88@hotmail.com; ced0_st33l0_89@hotmail.com; cika_djuro@hotmail.com; dada-91@hotmail.com; danijela.m@live.de; dario.dzo@hotmail.com; dario.kamenjas@hotmail.com; dijana1906@hotmail.com; dino-arsenal@hotmail.com; dj.snoopy@live.com; dragana_zuparic@hotmail.com; franjo_kobas@hotmail.com; irena.91@hotmail.de; ivandominkovic@hotmail.com; jankec1989@hotmail.com; jole0017@hotmail.com; marijana1607@hotmail.de; marina.klaic@hotmail.com; mis.viki@hotmail.de; mitin_domljecan@live.de; mm.lena@live.com
Subject: FW:
Date: Sun, 14 Dec 2008 21:55:45 +0100

--------------------------------------------------------------------------------
From: bad_girl_lucy@hotmail.de
To: ancii_91@hotmail.com; lucija27@hotmail.de; c-i-p-i@live.com; mihaela_janjic@hotmail.com; mmarrinna@hotmail.com; mladenkaaa@hotmail.de; pavo_ferincevic@hotmail.com; shell-0410@hotmail.com; vorga_24@hotmail.com; tanja.2910@hotmail.com; selma_zukic@hotmail.com; maja26o9@hotmail.com; josip_topic@hotmail.de; ivo_pavic@hotmail.de; d.rosic@hotmail.com; butriinnaaa_@hotmail.com; adam-bilder@hotmail.de; anita_v_ma@hotmail.com; bad_girl_lucy@hotmail.de; cro.kaca@hotmail.com; danijel.leo@hotmail.com; dijana1906@hotmail.com; doktor_89-@hotmail.com; ivana_domljecanka93@hotmail.com; ivana_marija@hotmail.de; kacaaa@hotmail.de; marijana1607@hotmail.de; matoorsolic@hotmail.com; matijas19@hotmail.com; ivan_vorgic@hotmail.com
Date: Sun, 14 Dec 2008 20:29:06 +0000

From: ruzica.matic.rozy@hotmail.com
To: ana.lucic1@hotmail.com; ana_marija1027@hotmail.com; andela.coskovic@hotmail.com; andrea.nedic@hotmail.com; anime_ani-san@hotmail.com; antonela_leovac@windowslive.com; bad_girl_lucy@hotmail.de; bronhi_1995@hotmail.com; cro_mandaa@hotmail.de; dominkovicdrazen@hotmail.com; dugi1992@hotmail.com; durdy_1996@hotmail.com; gimnazijalka@livel.com; goggy-1993-@hotmail.com; ina_b.i.h@hotmail.de; ivana_domljecanka93@hotmail.com; ivana.sweetgirl@hotmail.com; ivana_marija@hotmail.de; ivana.bako@live.com; ivana.vorgic@live.com; janja_bihgirl@hotmail.com; ivona.mijatovic994@hotmail.com; kati_girl_13@hotmail.com; lucija_leovac_@hotmail.com; lucija.klaic5@hotmail.com; lucija.lucic.cija@hotmail.com; lg93@live.com; lusy_josic@hotmail.com; marijance_lucicka_@hotmail.com; magi_1995@example.com; matea_07.06@hotmail.com; m-e-g-i-93@hotmail.com; mi-ja-v@hotmail.com; ruzica.klaic@hotmail.com; semy93@live.com; sanja_ljepotica@hotmail.com; stefani_lukic@hotmail.com; stefanie_vorgic@hotmail.de; ustanak1@net.hr; tila_tequila_1@hotmail.com; teea944@hotmail.de
Subject: RE:
Date: Sun, 14 Dec 2008 20:05:42 +0100

From: ivona.mijatovic994@hotmail.com
To: anicamarkovic1993@hotmail.com; bubi_93@hotmail.com; darned14@hotmail.com; dominkovicdrazen@hotmail.com; dubravka.zivkovic@hotmail.com; ivana_mijatovic_@hotmail.com; ivana.bako@live.com; ivana.sweetgirl@hotmail.com; janjak93@hotmail.com; jelena_1993_@hotmail.com; katarina_stanic95@hotmail.com; marina.orsolic@hotmail.com; marko_n93@hotmail.com; matej_masic@hotmail.com; m-e-g-i-93@hotmail.com; mijan.o@hotmail.com; mladen_orsolic@hotmail.com; morsolic@hotmail.com; nela.93@hotmail.com; pave_17@hotmail.com; ruzica_dzoic@hotmail.com; ruzica.matic.rozy@hotmail.com; semy93@live.com; tina_orsolic@hotmail.com; tommy_messi95@hotmail.com; tona1993@windowslive.com; dolores_vukic@hotmail.com; ana_marija1027@hotmail.com; irena.mijatovic@msn.com; undertaker.alen@hotmail.com
Date: Sun, 14 Dec 2008 19:56:19 +0100

Offline PitBull Aerox

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje, BiH
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: zaribao...
Odg: gluposti u emailu
« Odgovori #1 : 14 Prosinac, 2008, 23:58:39 »
From: ivana.sweetgirl@hotmail.com
To: meg__i@hotmail.com; _stefi_maca_@example.com; andrea.sosic@hotmail.com; andrea.nedic@hotmail.com; anita.nedic@hotmail.com; antonia_topic_@hotmail.com; antonija_mikic@hotmail.com; antonija.porobic@hotmail.com; antonijaz@hotmail.com; audi-by.vic@hotmail.com; boki_tolisa@hotmail.com; bruno.lastavica@hotmail.com; chileanac.11@hotmail.com; christian.baotic@hotmail.com; cika_djuro@hotmail.com; darija_mikic@hotmail.com; darned14@hotmail.com; dino-arsenal@hotmail.com; dino.orsolic@hotmail.com; dinox_14@live.com; doris.orsolic@hotmail.com; ines.dzebic@hotmail.com; irena.mijatovic@msn.com; ivana_domljecanka93@hotmail.com; ivana_mijatovic_@hotmail.com; ivana.bako@live.com; ivana.kamenjas@hotmail.com; ivana.nedic94@hotmail.com; ivandominkovic@hotmail.com; ivona.mijatovic994@hotmail.com; janjak93@hotmail.com; jelena_1993_@hotmail.com; josipanedic@hotmail.com; katarina.cemistri@hotmail.com
Date: Sun, 14 Dec 2008 18:49:11 +0100

From: samanta1705@hotmail.com
To: ana_vukic@hotmail.com; ana_marija1027@hotmail.com; alen.ugljara@hotmail.com; antomir_dubravac@hotmail.com; antonia_topic_11@hotmail.com; anna_tolisa@hotmail.com; antonijaz@hotmail.com; antonija.porobic@hotmail.com; antonija_mikic@hotmail.com; bbb_mateo@live.com; barby_011@live.com; babygirl5@windowslive.com; boki_tolisa@hotmail.com; benjo_100@hotmail.com; borisbaotic@hotmail.com; cika_djuro@hotmail.com; c.r.i.s.t.i.a.n.o_7@hotmail.com; d_e_ko20@hotmail.com; dajana_orsolic@hotmail.com; d.a.k.i.10@hotmail.com; danijel_prgic@windowslive.com; dino_dubravac@hotmail.com; dino_mb@hotmail.com; dino-arsenal@hotmail.com; dino-co@hotmail.com; dino.orsolic@hotmail.com; dinamovka_dorsy@hotmail.com; djus97@hotmail.com; dubravka.zivkovic@hotmail.com; emy_123456@live.com; fa_ce@windowslive.com; f.i.l.i.p96@hotmail.com; fzivkovic@hotmail.com; gaby_spionjak@hotmail.com; habibi15@net.hr; ich_kushtra_ch@live.com; ines_nike@live.com; ivanorsolic@hotmail.com; ivan.b.1992@hotmail.com; ivana.sweetgirl@hotmail.com; i-v-o-n-a-@hotmail.com; ivona.pejic@hotmail.com; janja_bihgirl@hotmail.com; jelena_mikic@hotmail.com; jelena.mikic@live.com; josip_zivkovic_94@hotmail.com; josipa_orsolic@hotmail.com; josipanedic@hotmail.com
Date: Sun, 14 Dec 2008 16:35:46 +0000

From: dadapu@hotmail.com
To: seljo82@hotmail.com; sajo_pu@hotmail.com; salem-becham@hotmail.com; samanta1705@hotmail.com; samuelveruda@hotmail.com; sandro_pivac@hotmail.com; sanel_ceric_@hotmail.com; sara_olivari07@hotmail.com; aantony@hotmail.com; adrian.cetina@hotmail.com; panthagana_rolless@hotmail.com; alen_football-king@hotmail.com; alen1995@hotmail.com; alex_93_vr@live.com; alex_pula_1994@hotmail.com; dado5252@hotmail.com; daky-94@hotmail.com; dancy__94@hotmail.com; danijel_bajric13@hotmail.com; david_jaksa@hotmail.com; dean_15@live.co.uk; dejvo2@hotmail.com; denimirkovic@hotmaillive.com; denis_hugo-boss@live.com; gu_dec@hotmail.com; irishdance_girl91@hotmail.com; jeki100@hotmail.com; ivan_pu@windowslive.com; johnny_ramone@windowslive.com; jojo.mz@hotmail.com; jessie11@windowslive.com; ludaca2905@hotmail.com; teich_8a@hotmail.com
Date: Sun, 14 Dec 2008 16:17:14 +0100

From: alen_stojaoo@hotmail.com
To: antoncuic@hotmail.com; armin_stoja@hotmail.com; barbara_juric@hotmail.com; bright_angel1994@hotmail.com; bruno.maric@live.com; camle_stoja@hotmail.com; crazy.matea@hotmail.com; cofy55@hotmail.com; dadapu@hotmail.com; daniel_zovic95@windowslive.com; deky_85@hotmail.com; krkanludikrkan@hotmail.com; denis1010@hotmail.com; ecokeco@windowslive.com; elhinjo@hotmail.com; filiks94@hotmail.com; gretisa_13@hotmail.com; gu_dec@hotmail.com; hiphop95@net.hr; huliganombolo_99@hotmail.com; igy-13@hotmail.com; seljo82@hotmail.com; ivan_grgic95@hotmail.com; ivana.bakula@hotmail.com; ivonchy-penjac@hotmail.com; jakov797@hotmail.com; jurakica@hotmail.com; karla-mia12@hotmail.com; killah_73@hotmail.com; lovric.ivana@msn.com; loky_stoja@hotmail.com; luchesi789@hotmail.com; luci18ja@hotmail.com; lucija.fioretti@hotmail.com; luka_stoja@hotmail.com; luna46ever@hotmail.com; lusi12@windowslive.com; mafioza@live.com; maky-stoja@hotmail.com; mala_ludaca_sara@hotmail.com; mamut325@hotmail.com; mario_stoja@hotmail.com; mario100896@hotmail.com; markotustonja@hotmail.com
Subject:
Date: Sun, 14 Dec 2008 16:08:40 +0100

From: niky7_@hotmail.com
To: anchy_222@hotmail.com; a.ry3@hotmail.com; b_e_b_a_c_h@hotmail.com; chiara1993@hotmail.com; devil_cat93@hotmail.com; doris69@hotmail.com; e_m_a7@hotmail.com; ico_97@hotmail.com; ilic_marijana@hotmail.com; ivona_lajko@hotmail.com; ivona14@hotmail.com; iwe_pu@hotmail.com; jele.boban@hotmail.com; john@hotmail.com; k_a_j_a_c_h@hotmail.com; k_a_y_a_c_h67@hotmail.com; kiki_11@hotmail.com; lari.vitasovic@hotmail.com; lorena.suran@pu.t-com.hr; m_a_n_y6@hotmail.com; ma_ja94@hotmail.com; mala_curica@hotmail.com; malla_lilly@hotmail.com; marijana_beba@hotmail.com; marijanbaraban@hotmail.com; mega_girl_pu@hotmail.com; mia-mimi@windowslive.com; sara-zanessa@hotmail.com; rafpeter2008@live.com; nirvana_never_mind17@hotmail.com; nika_pulafit4ever@hotmail.com
Subject: UuUuuUu Sad če doči Ju-On
Date: Sun, 14 Dec 2008 14:41:34 +0100

Nemoraš u ovo vjerovati ali ovo je istina...

Jedna cura Ivana ostala je doma sama jer su joj roditelji išli u grad.I njoj je bilo dosadno i ona je pozvala svoju prijateljicu Nataliju.Natalija joj je predložila da odu u kuću strave koja se zvala villa Propuh.Ta kuća je bila ukleta no niko u to nije vjerovao.U toj kući stanovali su duhovi.
Ivana je prva ušla u kuću jer se nije bojala,no
Natalija nije htjela uć u villu jer se strašno bojala.Kad se ivana vratila kući i počela je gledati tv no njezinih roditelja nije nigdje bilo.Otišla je u kuhinju po sok i imala je šta vidjetia to su bili njezini mrtvi roditelji.Ivana je otišla nazvati policiju ali su linije bile zauzete.
Vidjela je da se frižider sam od sebe otvorio i išla ga je zatvoriti.Ali iz frižidera je virila krvava glava.To je bilo točno u 19 i 30...Ivana je vrisnula i pala mrtva...Ako ovo ne pošalješ na 30 adresa  dogodit če ti se isto i umrijet češ u 19 i 30.A moja prijateljica nije u to vjerovala i sada je mrtva.Od 0 do 6 umrijet češ,od 7 do 15 umrijet če neki član tvoje obitelji,od 16 do 29 ostat češ bez jedne ruke,30 i više biti češ živ i zdrav.

:toothy3:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #2 : 15 Prosinac, 2008, 00:04:24 »
ja sam bio neki dan u kuci strave na kirbaju oče mi se sta dogodit??  :icon_scratch:

Offline ...:::Masla:::...

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: SR 150
« Odgovori #3 : 15 Prosinac, 2008, 00:08:33 »
ja sam bio neki dan u kuci strave na kirbaju oče mi se sta dogodit??  :icon_scratch:

otpast će ti kifla  :laughing3:

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #4 : 15 Prosinac, 2008, 01:45:34 »
To je nešto ko onaj par na motoru kad dečko da curi kacigu jer je znao da su mu kočnice otkazale  :drunken_smilie: aj da je jedna nego obe otkažu i on to znao a pritisko gas lol i kao pogine  :laughing6: :toothy9: al naravno treba to poslat dalje da kreteni povjeruju pa šalju na 100 adresa samo treba napisat ako ne pošalješ na 1000 adresa dog će ti se velika nesreća  :confused5: pa da traži add i dodaje nepoznate na msn samo da pošalje to sranje, MRZIM LANČANE PORUKE i sve ih redom brišem
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
« Odgovori #5 : 15 Prosinac, 2008, 04:56:14 »
Ma to je p dim, da vidis kako nas na poslu hakiraju, ovo zadnje je bilo dam je u 10 min stiglo nekih 500tinjak mailova, svi isti, naravno, a u spici sezone, jednom su a skoro cijelu moju smjenu dolazili, ma strasno  :angry7:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #6 : 15 Prosinac, 2008, 07:03:09 »
To je nešto ko onaj par na motoru kad dečko da curi kacigu jer je znao da su mu kočnice otkazale  :drunken_smilie: aj da je jedna nego obe otkažu i on to znao a pritisko gas lol i kao pogine  :laughing6: :toothy9: al naravno treba to poslat dalje da kreteni povjeruju pa šalju na 100 adresa samo treba napisat ako ne pošalješ na 1000 adresa dog će ti se velika nesreća  :confused5: pa da traži add i dodaje nepoznate na msn samo da pošalje to sranje, MRZIM LANČANE PORUKE i sve ih redom brišem

To je za mene katastrofa i teški spam. Tko god nastavlja te lance trebalo bi porazgovarat s njim da ga se propita o njegovom vjerskom opredjeljenju!
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #7 : 15 Prosinac, 2008, 17:27:35 »
..ja ni ne gledam takve e mailove..samo gledam one za koje znam sta mi salju ako sam se unaprijed dog. da mi na njega nesto posalju..a ovakve gluposti..imo sam ih i previse..samo ih brisem..  :laughing7:
Frajer pere zube petardama ...

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 16 Prosinac, 2008, 09:18:47 »
..ja ni ne gledam takve e mailove..samo gledam one za koje znam sta mi salju ako sam se unaprijed dog. da mi na njega nesto posalju..a ovakve gluposti..imo sam ih i previse..samo ih brisem..  :laughing7:

Imam frendicu koja je opsjednuta s tim kak bi mi rekli spam-om i znala mi slat po par mejlova na dan. Sad sam ju upozoril i molil da mi ne šalje više.

S druge strane imam frenda koji je malo stariji od mene, radi u firmi na kompu i šalje mi one mejlove koji kruže i koje bi svatko htio pogledat. Znači ne ova sr*** od maloprije nego zafrkancije, sprdačine, .ppt-ovi, gole babe itd.  :toothy3: Dođe mi ih bar 4-5 dnevno. A ponekad i do 11-12, ovisi kak je raspoložen  :laughing9: :laughing9:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #10 : 16 Prosinac, 2008, 17:37:15 »
Ja to ne čitam, sve odmah pobrišem :redface: