Ostalo > Foto, video, music...
Slike vaših kućnih ljubimaca
neno20:
imaš pravo, koliko oni one scene ponavljaju, a nije pas svaki put raspoložen, ubiju ga u psihu totalno.
robert:
točno to, jednom sam gledao na televiziji kako dresiraju pse za njemačku policiju. to je druga priča i puno ljepša. kad u treningu nađe recimo paket sa drogom onda idu pohvale i igra sa gazdom. ili tretmani za psa (od plivanja, masaže pa do frizera). i opet nakon godinu dvije taj pas ide u takozvanu penziju i živi najčešće kod policajca s kojim je radio doma.
neno20:
to sam negdje pročitao.Bude u policiji što kažeš godinu dvije i onda taj policajac koji je bio dužan za toga psa ima pravo udomljavanja, i zamisli kakvog pametnog psa dobiješ bez tuče,struje i ostalih gluposti i to kako policija dresira pse tj i oni imaju dresere s kojima naravno radi policajac to je dresura, a ne ono pusti psa dođi za mj ili dva ovisi o psu i svaki svoj dolazak moraš najaviti telefonom. Malo čudno i ta dresura dođe 5900 kn ili 5600 sa tvojom hranom, i da dobijem debila od psa pa ni u ludilu.
robert:
ja sam svoju gipsy dresirao sam. zna se igrati, spavati, javi kad netko dođe i nosi novine kad ide sa starim u pekaru. da šapu kao hvala kad dobije neki slatkiš i to je to. čista je i nikad ništa u stanu nije napravila. ona sretna a ja još više
neno20:
svaka čast.Samo treba imati vremena i volje i sve se može.Ja mome kupujem neke čokolade za pse kod veterinara ima bijela i crna,fora,skoro ista kao za nas samo su vjerojatno izbacili šećer.On meni hvala bogu nikada ništa nije napravio po stanu osim mojih papuča,čarapa i curinih gaćica :laughing9: jedino to potrga. A kada se igramo to je već druga priča jer onda ja sve porazbijam a onda mene cura razbije :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju