Ostalo > Foto, video, music...

Slike vaših kućnih ljubimaca

<< < (31/35) > >>

robert:
ja bi ga onda rađe ostavio kakav jeste. zašto ruinirati ili riskirati jednog dobrog psa?

neno20:
htjeo bi čisto da prođe jednu dresuru ali kada čujem šta su psima napravili dreseri ništa od toga.Neka on meni ostane ovakav kakav je i ja zadovoljan.zna osnovne stvari što svaki pas treba znati i stvarno me sluša.A šta ćeš jbg ja se napalio na seriju Rex pa mislim da može i moj biti tako pametan :laughing9:

robert:

--- Citat: neno20 - 17 Siječanj, 2009, 23:24:18 ---htjeo bi čisto da prođe jednu dresuru ali kada čujem šta su psima napravili dreseri ništa od toga.Neka on meni ostane ovakav kakav je i ja zadovoljan.zna osnovne stvari što svaki pas treba znati i stvarno me sluša.A šta ćeš jbg ja se napalio na seriju Rex pa mislim da može i moj biti tako pametan :laughing9:

--- Kraj citata ---
da samo što su za snimanje te serije shebali 4 psa. bila je jednom reportaža o životinjama u filmovima i serijama. neki psi izdrže samo jedan ili dva filma i gotovo. imaju sreće ako ih neko udomi inače game over ili rešetke.

neno20:
nisam imao pojma o tome,a ja mislio jedan te isti pas.A stvarno čovjek kada gleda takvu seriju vidiš da je pas prepametan da je to prošlo dresura i dresura ali nisam znao da shebu pse debili.

robert:
psihološki ga dokrajče. kao i svako drugo živo biće tako i pas ima granicu do koje se može opteretiti. sve je dobro kad pas to kuži kao igru ali kad mora a njemu se neda onda je to drugi film i nabavi se novi rex ili lassie ili bilo koji druga filmska zvjezda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju