Ostalo > Foto, video, music...

Slike vaših kućnih ljubimaca

<< < (33/35) > >>

robert:
ma to da sam dresirao  je više naučila iz igre nego što smo je mi naučili. samo se jednom popišala na tepih od straha kad su pucali za novu godinu. inače nikada, a to što nam je zapela za telefonski kabal i povukla telefon do u dvorište sam osobno ja kriv. mi se zaigrali a ona čula mog starog da se vraća kući i gas u dvorište a za njom telefon skupa sa pola utičnice :laughing11:

neno20:
moj se boji petardi bolesno.za novu godinu ti je cijeli dan bio nervozan i nakostriješen kao mačka,čim čuje da se zapuca počne lajat kao mutav i trčat kao da ima petardu u guzici :laughing9:

robert:
moja se boji i trese se sva jadna. onda pomaže saamo jedno, na krilo s njom i maziti je. tako se koliko toliko smiri.

Brla:
baka koja ne živi samnom ima brak jazavčara - već je star oko 15 god i strašno se boji pucnjeva. jednom prilikom je razvalio vrata a više puta je strgo pol tepiha

NeoDJW:
NIKAKVE DRESURE gdje mroate dat svog psa, ne znam kako je kdo vas , ali kod nas svako proljece se organiziraju dresure gdje je gazda i pas, i onda ti radis sve sa svojim psom i ucite zajedno, mislim da je ovo prakticnije i sve ;) ! Moja ide u 5mj na to, traje oko 3-4mj !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju