Ostalo > Foto, video, music...
Slike vaših kućnih ljubimaca
neno20:
vjeruj mi meni ili curi da netko priđe, tj kada pričam sa ljudima koje on ne poznaje, on ti sjedne i ne spušta pogled s njega, a ne dao mu bog (kako s nekim kada pričaš objašnjavaš rukama), na to polude jer misli da me hoće lupit,počne lajat,hoće ga pojest dok mu ne kažem da se smiri, i tu brzo priča završava :laughing9:
robert:
znam, i najviše ljudi misli to neki krvolok! vraga krvolok, saamo čuva svoju obitelj.
neno20:
a čuj kada počne onako lajat ljudi se uplaše, ali jednostavno mu je to u krvi brani i neda na nas, a pogotovo na maloga brata, njega voli posebno.mislim ga dati na dresuru ali kako ću bez njega 2 mj, ima uzgajivačnica ovčara zove se od svete klare,negdje gore u zagorju, navodno ljudi da rade vrhunski,samo mi je problem što mi nije tako blizu a niti ne znam kako bi se on ponašao bez nas? A uz to nisu baš niti jeftini ali sam čitao po forumima ljudi ih hvale i dresiraju bez ogrlica na struju koje koriste većina dresera pa ti samo sprži mozak psu i napravi plašljivka
robert:
vidio sam svojim očima šta ta ogrlica može od jednog rotweilera napraviti. pas je nakon te dresure doslovice poludio i grizao sve oko sebe.
neno20:
a znam,zato mi i je malo frka,sa njima sam se čuo isto su mi potvrdili da rade bez te ogrlice ali pusti priče. Kada si spomenuo rotwailera frend ga dao na dresuru negdje u slavoniju neznam točno kod koga rekao mi je ime ali sam zaboravio, pas mu je došao sav splašen,zbunjen,istina on ga je sve slušao što god mu naredi,ali pas je bio kao robot nekoliko dana a onda je postao bolesbo krvoločan.nazove ti on lika da pita šta mu je sa psom a kaže ti on njemu šta misliš kako se trenira da te sluša i kaže mu za tu ogrlicu,ovaj poludio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju