Ostalo > Foto, video, music...

Slike vaših kućnih ljubimaca

<< < (29/35) > >>

robert:

--- Citat: neno20 - 15 Siječanj, 2009, 23:46:37 ---prije par večeri ja sam morao prespavati na kauču jer se majstor uvalio :dontknow:

--- Kraj citata ---
ovaj tvoj pas je definitivno pametniji od gazde. bar si je izabrao pozadinu cure, a ti samo kauč :laughing11: :laughing11: :laughing11:

neno20:

--- Citat: robert - 17 Siječanj, 2009, 21:46:20 ---
--- Citat: neno20 - 15 Siječanj, 2009, 23:46:37 ---prije par večeri ja sam morao prespavati na kauču jer se majstor uvalio :dontknow:

--- Kraj citata ---
ovaj tvoj pas je definitivno pametniji od gazde. bar si je izabrao pozadinu cure, a ti samo kauč :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
bolje i kauč nego njegovu pozadinu :laughing9:

robert:
da si prije otišao u krevet nebi morao sam na kauču spavati. ali fora kako se pružio. tako i moja na kauču.

neno20:
on ti je sa nama od malena u stanu, sve mu se dopušta, a kauč i krevet obožava. Tu večer je cura išla rano spavati jer radi od 6 ujutro a ja u 6 tek idem spavati :laughing9:.
Morat ću njemu neku malu nabavit da ja ne bi ostao bez svoje :laughing9:

robert:
njemački ovčari su jako pametne životinje. gledao sam jednom na televiziji kako su trenirali jednog, zadatak mu je bio po svaku cjenu štititi i čuvati djecu. majke ti daj se od bebe u kolicima nije micao, tek kad ga je gazda pozvao on je krenuo. nema šanse prići djetetu, obori ga i čeka ležeći na čovjeku dok mu gazda ne dođe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju