Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jedan frend ima Kymco Vitality 50cc 2T i ima sledeci setup: Malossi sport 70cc, tecnigas next-r , i karb. Keihin pb 17mm i ima oko 9000-10000km e sad dali da ostavi serisku radilicu ili da uzme neku drugu ( ili samo da zamene lezaje radilica )
ej a ja na moj skut kymco super 9 ( 5500-6000km)ako stavim Malossi Sport 70cc dali da menjam lagere i semeringe ( setup bi bio sledeci Malossi Sport 70cc Keihin 17mm ( seriski je taj nije mi potreban veci ) i fabricki spuh ) kolika bi bila tad krajna brzina ( od priliku ) sad je oko 76-78km\h a kolika bi bila so sledeci setup ( malossi sport 70cc keihin 17mm ( seriski je karb ) i fabricki spuh ) znaci samo ako stavim malossi sport 70c
pa stavitcu i spuh ali malo kasnije prvo cu ovaj setup
Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 16:49:11pa stavitcu i spuh ali malo kasnije prvo cu ovaj setupNećeš puno dobiti na performansama sa malossi sportom ako ostane serijski spuh tako da je bolje sve odmah staviti
pa sad mi ide oko 76-78km\h nadam se da tad ce ide oko 86-88km\h a ako stavim i spuh da ce ideti oko 96-98km\h
a koliko mislis ti