Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Remeni-test

<< < (15/16) > >>

sqt_driver:
sta je sad na kraju zakljucak o tim kevlarima, neki kazu puca, neki kazu da na serijalama traje manje nego na kitovima, zasto bi to bilo pa nije valjda da ce prije puknut pri manje snage nego vise...  ???

meni bi trebao remen koji se ne rasteze u svakom slucaju, ne zanima me koje je marke.

sta je ovaj gore dayco onda od kevlara kad nema pada performansi?

sta preporucujete umjesto originala na pezou jer serijski je ko zvakaca?

SlowRider:
Dayco nije kevlar, nakon nekih 300km je situacija potpuno drukcija nego na pocetku, dajem mu pola ocjene nize nakon sto je sjeo, ali treba uzeti u obzir da je vani vrlo toplo bilo. Ima malo vise prevrtavanja u startu pa upadne u manju rupu, ali start je vrlo dobar, tu nisam osjetio gubitak.

dino_180:
ja trenutno na spu imam taj dayco i nisam zadovoljan s njim.dosta ljudi hvali polini kevlar.polini za moj sp(neznam za 4t ili neke druge) je maalo dulji nego serijski ili malossi kevlar pa odma se logički više popne na polutke i daje krajnju veču.dok ovaj dayco mi ni približno iza ne dođe do pvrha polutki dok serijski piaggio je dolazio tak da dayco ocjena 3+

SlowRider:

--- Citat: dino_180 - 20 Srpanj, 2010, 21:43:48 ---ja trenutno na spu imam taj dayco i nisam zadovoljan s njim.dosta ljudi hvali polini kevlar.polini za moj sp(neznam za 4t ili neke druge) je maalo dulji nego serijski ili malossi kevlar pa odma se logički više popne na polutke i daje krajnju veču.dok ovaj dayco mi ni približno iza ne dođe do pvrha polutki dok serijski piaggio je dolazio tak da dayco ocjena 3+

--- Kraj citata ---

Za BB je polini kevlar pogodak  :icon_thumright:

dino_180:
kaj buš mi ga naručil onda? :toothy10: :toothy10: kolko bi me ispao kod tebe da ga zemem?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju