Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Remeni-test
dino gp1:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Prosinac, 2008, 12:18:05 ---Ako su im dimenzije iste, onda razlika u snazi moze biti samo ako neki remen proklizuje. Da su na testu prali ruke kod izmjene remenja, a ne imali ostatke cevapa na prstima, sumnjam da bi bilo ikakve razlike (ako su remeni istih dimenzija i ako se radi o istim okretajima kod mjerenja)
--- Kraj citata ---
:laughing1:...i ja sumnjam da remen mijenja snagu motora :icon_thumright:
SlowRider:
Ovo mi je najjace gdje se prikazuje serijski remen kao bolji od malossi kevlara ::)
dino gp1:
--- Citat: SlowRider - 15 Prosinac, 2008, 14:42:59 ---Ovo mi je najjace gdje se prikazuje serijski remen kao bolji od malossi kevlara ::)
--- Kraj citata ---
i to za 0.4ks lol...meni se malossi kevlar pokazao puno bolje od serijskog remena, za polini i topperformance ne znam jer ih nisam imao!
SlowRider:
--- Citat: Losinj - 14 Prosinac, 2008, 22:21:57 ---nepenje se ni meni remen do kraja s ovim polini remenom,probo sam rolicam rjesit to i sustom al nis,mora da je remen il se varaam :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Penjati ce se do vrha ako imas overrange prijenos ili top-ov variomat. Tu je piaggio u prednosti.
tomof10:
Ja imam malossi kevlar u kombinaciji sa multivarom i dosta je bolji od serijskog i penje mi se do vrha ostale remenove nisam probavao osim dayco on mi je izdrzo 15000 pa sam ga promjeno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju