Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Remeni-test
n0n4m3:
ne ne .. slaze mi se uz spuh , deklo i felge :toothy12:
aeroxtuning:
e pa i meni treba bas zbog toga :D ali ok :D
dhorvat:
--- Citat: Ivan SP - 14 Prosinac, 2008, 01:41:15 ---a ima li ko iskustva top performacom??
--- Kraj citata ---
Ja imam iskustva već podosta kilometara. O ovo mi je već drugi takav remen. Znači radi se o remenu koji dolazi sa variomatom i ima na sebi oznaku 9907770 (Minarelli LC) dimenzija 738 16.5 28 i ponovno sam kupio njega i jako sam zadovoljan! Jedini problem je što se kao i svaki obični remen širi jer nije napravljen od kevlara :confused5:
Živo me interesira kak će se to ponašat druge sezone kad kupim Malossi polutku
robert:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Prosinac, 2008, 01:18:12 ---Kopavsi po katalozima i netu dosao sam do testa remena renomiranih marki.Na testu je mjereno ubrzanje 25 kmh do 55 kmh i ubrzanje od 25 kmh do 75 kmh s razlicitim remenima.Sve je testirano na jednom scootu,e sad ne znam jel se radi o serijali ili nekom setupu :D (ne znam njemacki) :D i jos se mjerila snaga na kotacu.sva mjerenja se racunaju u sekundama,naravno :D
--- Kraj citata ---
daj link da vidimo na kakvom setupu su testirali remen
Shiltac:
--- Citat: Ivan SP - 14 Prosinac, 2008, 01:41:15 ---a ima li ko iskustva top performacom??
--- Kraj citata ---
imam ja iskustva.. meni se pokazao boljim i od malossi kevlara, stage6 i oh hebo remena... po meni je tp-ov remen nabolji.. ja sam potrošio dosta remena, znaju neki kolko su meni često pucali remeni na nrg-u..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju