Tehnički kutak > Tuning skutera

ipone - scoot run

<< < (16/19) > >>

Drnda:

--- Citat: robert - 16 Prosinac, 2008, 19:20:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Prosinac, 2008, 19:17:24 ---ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa frende tebi je možda smješno ali meni bogme nije! jesi li ikada morao gurati skuter na cestu i tamo ga zagrijavati? ja jesam, i moram priznati da je sranje!

--- Kraj citata ---
tako ja moram raditi, ako bude polusintetike nadam se da uzimam i ja ako ne bude jako skupo, moze  odmah 2 litra...

robert:

--- Citat: pitaNS - 16 Prosinac, 2008, 19:23:03 ---robert je objasnio zašto mora sipati neko manje smrdljivo ulje! ! ! opravdavam to.... a i zašto ne bi svi dogovorom dobili povoljnije ulje....
lako je sprdati se dottore...  :)

--- Kraj citata ---
točno to, zašto nas nebi više proftiralo :dontknow:
ja sam mogao samo za mene, slowridera i još jednoga naručiti onako da nitko nezna ali neću! ovaj naš hobi je skup pa nebi bilo loše bar par kuna na ulju uštediti!

@drnda: za polusintetiku neznam još ništa ali je svakako jeftinija od full sintetike koja košta 161 kunu (2 litre)

Drnda:

--- Citat: robert - 16 Prosinac, 2008, 19:28:10 ---
--- Citat: pitaNS - 16 Prosinac, 2008, 19:23:03 ---robert je objasnio zašto mora sipati neko manje smrdljivo ulje! ! ! opravdavam to.... a i zašto ne bi svi dogovorom dobili povoljnije ulje....
lako je sprdati se dottore...  :)

--- Kraj citata ---
točno to, zašto nas nebi više proftiralo :dontknow:
ja sam mogao samo za mene, slowridera i još jednoga naručiti onako da nitko nezna ali neću! ovaj naš hobi je skup pa nebi bilo loše bar par kuna na ulju uštediti!

@drnda: za polusintetiku neznam još ništa ali je svakako jeftinija od full sintetike koja košta 161 kunu (2 litre)

--- Kraj citata ---
ja ionako ovo sada polusintetsko placam 60 kn, a samo mi smrdi jos kada sam ono slucajno ulio 4% mjesavine zbog koje mi je penta crkla, nikako da se rijesim trokiranja i smrada, treba mu drzat ful gas 1 minutu da krene sa mjesta

robert:
evo ovako, danas sam imao malo duži razgovor sa gospodinom đakovićem!
cjena ulja scoot run(jagoda) je 65 kuna + pdv po litri, ispričao mi se na greški jer je rekao da ima i 2 litre lkanistar(jagoda) a to ne postoji!
polusintetike nemaju u programu, ako koga zanimaju cjene bridgestone guma nek se javi! tu bi isto mogli dobiti popust između 25 i 30%

robert:
zaboravio sam napisati da je regularna cjena ipone scoot run ulja sa mirisom jagode u hrvatskoj 98,50 + pdv! to bi se4 računalo 65 kuna litra + pdv

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju